Min Garbage Bortskaffelse Gør en boblende lyd
skrald afgang at reducere mængden af madaffald , der går ind i lossepladser ved at omdirigere nogle af denne madaffald gennem VVS -systemet. Hvis en renovationsafgifter gør en boblende lyd, er det mest sandsynligt på grund af , at madspild tilstopning op et eller andet sted ned i røret , hvilket resulterer i luftbobler i afløbet. Kører Bortskaffelse

En af de bedste måder at holde en renovationsafgifter i god stand , og holde blokere og luftbobler fra formning , er at køre renovationsafgifter regelmæssigt. Når du dumpe madaffald ned i afløbet , altid køre koldt vand før spejlvende at tænde for afsætning på . Lad det kolde vand, der løber 10 til 15 sekunder efter at bortskaffelse slukket. Dette hjælper flytte nogen vragrester gennem rørene for at forhindre træsko fra formning.
Rengøring Bortskaffelse

Rengøring er et vigtigt skridt i at sikre, at træsko ikke danner i en skraldespand bortskaffelse og at bortskaffelsen ikke gør en boblende eller klukkende lyd, når vandet løber ned i afløbet. For at holde bortskaffelse vragrester -fri , sætte små knogler og æggeskaller ned i afløbet lejlighedsvis at skærpe de bortskaffelses knive , hvilket sikrer en korrekt fordeling af fødevarer og forebygger tilstopning. Hvis renovationsafgifter begynder at boble , drop nogle is i afløbet og køre rådighed med koldt vand for at skærpe knive og klar madrester og fedt.
Udrensning af Bortskaffelse
< br >

Hvis renovationsafgifter har en træsko i kammeret , kan du være i stand til at fjerne tilstoppe selv uden at skulle åbne bortskaffelse . Tag renovationsafgifter fra væggen , hvis du har adgang til stikket , eller slukke for strømmen i køkkenet off på boksen breaker . Placer L-formet skruenøgle forsynet med bortskaffelse i hullet , at den passer i bunden af ​​bortskaffelse . Sno skruenøgle forsigtigt frem og tilbage for at løsne snavs fast i knivene. Når vingerne dreje frit , tænd for strømmen og køre rådighed med koldt vand.
Hvornår skal Ring en Pro
p Hvis renovationsafgifter stadig gør en boblende lyd når alle træsko er blevet fjernet fra bortskaffelse og du har forsøgt at rense rørene , problemet er sandsynligvis dybere i rørene. Unclogging rør kræver generelt en masse know-how eller en professionel blikkenslager . En blikkenslager kan også afgøre, om årsagen til boblende i din renovationsafgifter er, at VVS- systemet har brug for en ventil , og derefter blikkenslager kan installere udluftning korrekt i systemet.

Hus Have © have.989214.com