Sådan fjernes en renovationsafgifter Splash Guard
Du ser din renovationsafgifter splash guard hver gang du ser i bunden af ​​din vask . Gummiskjoldet synlig i vasken skål, din rådighed er monteret trækker dobbelt told . Det holder uønskede elementer fra at falde i bortskaffelse , når den er tændt, og det holder også jord-up madaffald fra sprøjte ud i vasken og omegn. En defekt stænkskærm kan udskiftes , når den eksisterende fjernes. Ting du skal
stjerneskruetrækker
skruetrækker
flydende opvaskemiddel (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
Fjern Splash Guard
1 < p > Træk ledningen ud af stikkontakten under vasken skab . Sluk for afbryder, der din rådighed er tilsluttet , hvis maskinen er hardwired .
2

Fjern skruen fra afløbsrøret flange på siden af ​​bortskaffelse med en stjerneskruetrækker. Træk afløbsrøret lidt væk fra rådighed.
3

Indsæt en flad skruetrækker ind i en af ​​fanerne på bortskaffelse er låseringen på undersiden af vasken afløbet. Placer den ene hånd under rådighed til at støtte det , når låseringen er deaktiveret. Drej låseringen mod uret omkring en kvart omgang . Sænk rådighed lige ned fra vasken afløbet. Læg rådighed på siden på bunden af ​​underskab . Sørg for elektriske ledninger fra afhændelse ikke er stresset eller bøjet.
4

lirke gummi stænkskærm fra toppen af ​​bortskaffelse med en flad skruetrækker .
Installer Splash Guard
5

Smør udskiftning stænkskærm med flydende opvaskemiddel for at gøre installationen lettere. Skub vagt over toppen af ​​bortskaffelse , der sikrer, at dens læbe er helt på plads i rillen i toppen af ​​bortskaffelse .
6

Hæv rådighed til vasken afløb. Sørg afløbet om bortskaffelse flugter med drænrør fjernet tidligere. Bære vægten af ​​bortskaffelse med den ene hånd , mens du tænder låseringen med uret med en skruetrækker .
7

Skub afløbsrøret på plads igen , og spænd skruen.

8

Sæt bortskaffelse tilbage i eller tænd afbryder. Slå vandet i vasken og kontrollér for lækager . Spænd afløbsrør eller låsering efter behov.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com