Garbage Bortskaffelse Sinker Sleeve er utæt
Din renovationsafgifter er meningen at hjælpe dig med at spare tid og reducere spild . Hvis det er utæt vand gennem sin vask ærme, så er det spild af vand og kan skade de emner, du gemmer under vasken . For at finde årsagen til lækagen , se til de involverede fastgørelse af muffen til din vask dele . Sink Sleeve

vasken ærme sikrer din renovationsafgifter til din vask . Det har en kant , der sidder i vasken bund ; resten af ​​det linjer det ydre af afløbet og strækker sig ned under bunden af ​​vasken for at vedhæfte til enheden renovationsafgifter . Når det lækker du vil have vand dryp fra vasken i rummet nedenunder , fugte det ydre af dit renovationsafgifter samt noget, du gemmer i skabet under vasken .
Årsager
< br >

Hvis renovationsafgifter vask ærme lækager , så spørgsmålet er enten et problem med en pakning og montering ring i ærmet eller i blikkenslager er kit bruges under installationen. Pakningerne og montage ringe formodes at holde enheden fra utætte. Hvis de ikke er installeret korrekt, vil vandet finde huller mellem dem og sive ud . Du skal bruge blikkenslager er kit , når du installerer ærmet. Det hjælper fylde rummet mellem manchetten flange og bunden af ​​vasken , forsegling eventuelle mellemrum mellem dem, så vand ikke kan komme igennem . Hvis du ikke bruger det eller ikke bruger nok, vil vandet sive ud af vasken .

Løsninger

Geninstaller renovationsafgifter til at stoppe sink sleeve lække . Skrab væk alle spor af gamle blikkenslager er kit, derefter bruge en generøs mængde når du guide vasken ærme på plads. Må ikke være bekymret ekstra kit siver ud under flangen ; tørre det væk senere . Sæt pakningen , montering ring og sikkerhedskopiere monteringsringen på plads. Hvis din enhed kom med en, bruge en låsering på bagsiden op monteringsringen at være sikker på ærmet er forsvarligt installeret.

Overvejelser

Følg altid alle instruktionerne af en renovationsafgifter enhed producenten ved fejlfinding , installation eller geninstallation af en enhed. Efter at sætte ærmet og resten af ​​bortskaffelsen tilbage på plads , skal du sætte vasken med et dræn prop og køre vand ind i det. Kig efter en lækage. Hvis du ikke kan se en, fjerne proppen og lad vandstrømmen i affaldsbeholderen . Hvis du stadig ikke kan se noget vand , så lækagen er repareret. Hvis du kan se vand , skal du kontakte en professionel til at finde ud af, om en af ​​coverets dele er beskadiget.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com