Hvad er forskellen mellem Garbage Afgang og opsamlingssteder
? Når jeg forsøger at vælge mellem en renovationsafgifter og en skrald bortskaffe , du virkelig behøver ikke stå meget af et valg på alle, fordi de vilkår henvise til nøjagtig samme type enhed . Nogle kalder det en bortskaffelse andre kalder det en disposer . Nogle skifte frem og tilbage , ved hjælp af begge udtryk til at beskrive nøjagtig samme enhed. Afgang og opsamlingssteder

Garbage afgang bidrage til at reducere mængden af ​​madaffald du putter i din skraldespand og sende ud til kommunale trash -systemer. Efter skrabning bløde fødevarer og vegetabilske skræl ind i afløbet og rindende koldt vand fra hanen , kan du tænde for enheden . Drevet af elektricitet , bortskaffelsen kværner op madaffald , indtil den er lille nok til at blive skyllet ned afløbsrørene og ind i din kloak eller septisk systemer .
Speed ​​

Garbage afhændelser er kendetegnet ved hestekræfter af deres motorer. Valg spænder fra ¼ hestekræfter til 1 hestekræfter. De fleste husstande bruger mindst ½ hestekræfter enhed; noget langsommere ikke er kraftig nok til at håndtere affald effektivt. A 1 - hestekræfter enhed bruger mere elektricitet end andre. Dens motor kører højere, men de enheder kommer ofte med lydisolering.
Septisk vs Kloak
p Hvis dit hjem har en septisk system snarere end en forbindelse til en kommunal kloaksystem , være meget opmærksomme , når de køber en ny skrald bortskaffe . Nogle enheder vil sende for meget eller for omfangsrigt madaffald i septisk system. Dette kan forstyrre normal affald nedbrydning og føre til alvorlige septisk problemer ned på linjen . Sørg for, at bortskaffe du vælger, er vurderet som god for septisk systemer og følge producentens retningslinjer for , hvad der til at køre igennem den.

Overvejelser
p Hvis du installerer en afhændelse enhed i en vask, der aldrig har haft en før, vælge en brand, der passer til dine behov, uanset om det kalder sig et bortskaffelse eller en afhændelse . Hvis du skal udskifte en enhed, der er slidt eller beskadiget , overveje at købe en enhed af samme producent . Du vil måske være i stand til at bruge den eksisterende monteringsdele til at sætte den nye enhed på plads, som vil skære ned på tid og kræfter under installationen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com