# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> opvaskemaskiner >>
Min Kenmore Ultrawash QuietGuard Er Ikke Rengøring
Med et navn som " Ultra Wash ", Kenmore Ultra Wash QuietGuard opvaskemaskine kan forventes at rense retter hver eneste gang opvaskemaskinen anvendes. Men der er faktisk en række grunde til, at opvaskemaskinen kan ikke få elementer ren , fra problemer med vandforsyningen til problemer med sæbeskuffen . Vandtemperatur

Det vand, der kommer ind i Kenmore opvaskemaskinen skal være en base temperatur på 120 grader Fahrenheit eller mere for at rense retter effektivt. Hvis vandtemperaturen er for lav , kan vaskemidlet ikke opløses fuldstændigt , forlader mad jord på servicet . Kontroller hjem vandvarmer, og slå varmelegeme op til 120 grader Fahrenheit , hvis den aktuelle temperatur er for lav. Hvis temperaturen er korrekt, kør varmt vand ved vasken nær opvaskemaskinen først , før du starter opvaskemaskinen til at øge den indgående vandtemperatur.
Trykvandspumper

Tilstrækkelig vandtrykket er nødvendig for vand til at fylde opvaskemaskinen og anvende nok kraft til at rense retter. Forsyning Hjemmet vand skal have et tryk på 20-120 psi, som kan bestemmes ved hjælp af en vand trykmåler. Hvis vandtrykket er under 20 psi , tilføjer en booster pumpe til forsyning husstand vand kan bidrage til at øge presset på passende vis.
Spulearmene

vand ind i opvaskemaskine gennem spulearmene , der forårsager dem til at spinde og skylle opvasken. Men hvis noget er i vejen for pumpen eller spray arme , kan opvaskemaskinen ikke rene elementer. Kig efter vragrester dækker eller blokere pumpen eller spulearmen rotation og ren efter behov. Du kan tage en papirclips eller en tandstikker og omhyggeligt rense ud eventuelle vanddyser , der ser blokeret .
Vaskemiddel

Et grundlæggende årsag til, at Kenmore opvaskemaskinen må ikke være rengøring passende er, hvis opvaskemiddeldispenseren er blokeret , og derfor kan ikke åbne og dosere sæbe er nødvendig for at vaske tøjet inde i karret . Den mest sandsynlige årsag til dette problem er positioneringen af retter inde i opvaskemaskinen. Sørg poster er ikke sat i stativer, hvor de kunne blokere dispenseren. Derudover bruger den korrekte mængde opvaskemiddel og sikre vaskemiddel er frisk og fri for klumper.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com