# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> opvaskemaskiner >>
Hvordan at slippe af en spildevand lugt i en Opvaskemaskine
En spildevand lugt kommer fra din opvaskemaskine er bestemt foruroligende i bedste fald. Du har tillid til din opvaskemaskine til at rense dine retter grundigt , men hvis du ikke kan slippe af med kloak lugt kan du ikke være sikker på din opvaskemaskine er rengøring dine retter . Til at begynde at løse problemet , skal du først indsnævre , om problemet er simpelthen en beskidt opvaskemaskine eller et mere komplekst problem med VVS. Du kan rense din opvaskemaskine grundigt med et par enkle husstand ingredients.Things du har brug hoteltilbud Flydende opvaskemiddel
Bleach Gammelt tandbørste af blød børste
Sponge
Bagepulver hoteltilbud hvid eddike myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Ryd nogen madrester fra omkring opvaskemaskinen afløbet.
2

Mix 2 spsk. flydende opvaskemiddel og 1/4 kop blegemiddel i 1 qt . af varmt vand. Brug en gammel tandbørste eller blød børste til at skrubbe omkring afløbet og gummipakningen omkring opvaskemaskinens dør.
3

Tør det indvendige af opvaskemaskinen og begge reoler, med en svamp dyppet i den samme varme , sæbeopløsning.
4

Drys 1 kop bagepulver i bunden af den tomme opvaskemaskine og køre en fuld vask . Hvis lugten er , hæld 1 til 2 kopper hvid eddike i bunden af den tomme opvaskemaskine og køre en fuld rengøring cyklus. Hvis lugten stadig fortsætter , skal du kontakte en blikkenslager til at kontrollere afløbsrør .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com