# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> opvaskemaskiner >>
Sådan Clear snavs fra en Whirlpool Opvaskemaskine
Whirlpool opvaskemaskiner er designet til at fjerne meget af madrester og rester, der skyller off retter under vaskecyklussen og mange modeller har endda en hård mad kværn til automatisk stykket op hårde genstande . Store bidder af mad eller elementer såsom våde papiretiketter Dog kan tilstoppe opvaskemaskine og give problemer med fyldning eller tømning af karret vand. Rengøring snavs ud af opvaskemaskinen , vil hjælpe med at opretholde en ordentlig funktion. Ting du skal
Ren klud (r)
Vis Flere Instruktioner
1

Åbn Whirlpool opvaskemaskine og fjerner bunden rack.
2 < p> Kig efter fødevarer bidder eller rester på bunden af karret og tør den af ​​med en fugtig klud .
3

Grib filterenheden , der ligner en cirkulær maske stykke , og ¼ drej mod uret for at løfte op og ud. Træk forsigtigt filterenheden og filter kop hinanden og vask med rindende vand og en blød klud. Sæt filterenheden tilbage i maskinen og skub tapperne ind i de tilsvarende slidser i opvaskemaskinen. Placer filteret koppen ind i filterenheden og drej med uret langsomt, indtil den glider på plads. Fortsæt med at dreje med uret, indtil filteret låse.
4

Fjern eventuelle hårde genstande eller vådt papir fra den mad kværn, som er placeret ved siden af ​​filterenheden i nogle modeller og kaldes undertiden vask modulet. Tør kværnen ren med en fugtig klud .
5.

Skru den nederste spulearm og løft spulearmen ud at få adgang til indre af spulearmen hvor vask og afløb pumpehjul er placeret. Kig efter emner, der blokerer rotation af pumpehjulet fans og rengør efter behov. Udskift spulearmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com