# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> opvaskemaskiner >>
Sådan Anchor en opvaskemaskine til en Counter
En af de sidste trin i installationen af ​​en under-counter opvaskemaskinen forankring enheden til undersiden af ​​skranken. En opvaskemaskine , der ikke er sikret, muligvis flytte eller glide rundt mens du kører, eller når døren åbnes eller lukkes , sætte unødig stress på VVS og elektriske forbindelser til maskinen. De fleste under -counter opvaskemaskiner kommer med beslag , der tillader enheden at blive fastgjort til tælleren , og de ​​kan installeres på få minutes.Things du har brug
stjerneskruetrækker
Selvskærende skruer

Vis Flere Instruktioner
1

Skub opvaskemaskinen lige ud fra væggen et par inches . Sænk døren. Find Monteringsbeslaget skruehuller i den øverste kant af hver side af opvaskemaskinen.
2

Line up hullerne i de monteringsbeslag der følger med din opvaskemaskine med skruehullerne placeret tidligere. Fastgør beslagene ved at køre i holdeskruerne leveres med en stjerneskruetrækker.
3

Skub opvaskemaskinen tilbage i åbningen under køkkenbordet .
4

Kør selvskærende skruer gennem de vandrette monteringshuller i parentes i undersiden af ​​bordplade med en stjerneskruetrækker. Sørg for, skruer, der anvendes , ikke længere end tykkelsen af ​​din bordplade.
5.

Luk døren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com