On -Off -knappen virker ikke på min Bosch Opvaskemaskine
Bosch selskab er et industrielt kraftcenter : Den Tyskland rodfæstede varige - varer fabrikant leverer kloden med bildele og fører Europa i apparatet salg . Bosch apparater, herunder opvaskemaskine , har en tilstedeværelse i USA , så godt. Som med enhver anden under garantien apparat , er du bedt om at fejlfinde et Bosch opvaskemaskine , hvis problemer opstår. For eksempel , så prøv at finde ud af hvorfor du tænd /sluk -knappen er holdt op med at arbejde , inden du går til den ulejlighed at kalde en reparation tech. Problemet kan være noget, du selv kan udbedre . Der er en række årsager til, at tænd /sluk -knappen på din Bosch opvaskemaskine måske undlader at arbejde, som du kan tage sig af med nogen reparation know-how. Strømforsyning

En strømforsyning spørgsmål er den første ting at se på , hvis din Bosch opvaskemaskine er on /off -knappen ikke virker. Hvis der ikke er strøm til opvaskemaskinen , vil tænd /sluk-knappen ikke virker. Hvis tryk på knappen tænder ikke opvaskemaskinen , sikre, at der ikke har været en strømafbrydelse ved at sørge for elektricitet fungerer andre steder i rummet eller hjemme. Hertil kommer, tjek din husstands sikringsboks at sørge for en sikring ikke er blevet blæst , hvilket vil forhindre tænd /sluk-knappen fra at dreje opvaskemaskinen . Hvis din opvaskemaskine gentagne gange blæser sikringer , kan du nødt til at købe mere kraftfulde sikringer.
Door

I de fleste Bosch opvaskemaskiner , vil tænd /sluk knappen for at tænde opvaskemaskinen og belyse displayet uanset hvorvidt maskinen er i brug . Tænd /sluk -knappen adskiller sig fra start-knappen, og døren til opvaskemaskinen skal normalt lukket for start-knappen for at arbejde , ikke på tænd /sluk -knappen. Visse modeller af Bosch opvaskemaskiner vil dog ud til at være slukket , selvom tænd /sluk-knappen er blevet trykket . Skærmen kan ikke belyse , og det vil vise sig, at opvaskemaskinen er helt slukket, indtil døren er lukket . Sørg for, at opvaskemaskinens dør er helt lukket og låst .
Børnesikring

Nogle modeller af Bosch opvaskemaskiner har et barn lås funktion for at sikre børn er i stand til komme ind i opvaskemaskinen eller på anden måde komme til skade i eller omkring apparatet. Procedurer for indstilling og deaktivering af børnesikringen varierer fra Bosch model til en anden , men består normalt af at holde en kombination af knapper til en fastsat periode , såsom et par sekunder. Tjek din manual for at lære , hvordan du deaktiverer denne funktion på din opvaskemaskine, fordi hvis barnet låsemekanismen er aktiveret, vil tænd /sluk-knappen ikke virker.
Reparation

Hvis ingen af ​​de ovennævnte fejlfinding metoder virker , kan din knap blive brudt eller afbrudt. Din brugermanual vil indeholde en række support telefonnumre, som du kan ringe til for at få en tekniker komme ud og servicere din opvaskemaskine , eller du kan tage din opvaskemaskine tilbage til butikken du har købt det fra, hvis det stadig er under garanti. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com