LG Opvaskemaskine Med en klikkende lyd
En LG opvaskemaskine gør flere operationelle lyde, såsom nynner , pops og vand lyde. Klikkende kan også være en del af sin normale drift , men det kan også være forårsaget af noget uden for den regelmæssige funktion Opvaskemaskinens dele . I de fleste tilfælde, selv om en klikkende lyd er noget, du kan rette dig selv uden et opkald til en tekniker . Opvaskemaskine ikke plant

Hvis klikkende lyd opstår, når døren åbnes eller lukkes , kan din opvaskemaskine ikke være niveau . Det er let afhjælpes ved at justere nivelleringsbenene i bunden af enheden. I de fleste modeller kan du bruge en skruetrækker til at dreje den venstre fod mod uret, og den højre fod uret for at sænke hver fod, indtil den er plan og klikken stopper. Hvis opvaskemaskinen er installeret med monteringsbeslag inde i et skab , kontrollere, at det er blevet monteret niveau og er ikke vippes .
Debris

Nederst din opvaskemaskine karbad er en pumpe, der ikke er helt lukket . Lejlighedsvis , en lille genstand , såsom en knogle, kan falde ind i dette område og sætte sig fast i pumpen , hvilket medfører en klikkende lyd , hver gang det kører . Pumpen er normalt monteret på motoren i en LG opvaskemaskine. Åben pumpen og fjerne eventuelle rester inde til at stoppe klikkende lyd og forhindre træsko eller lugt fra danner senere . Et lille element , såsom et låg, halm eller et stykke bestik, fanget på bunden af ​​opvaskemaskinen under spulearmene kan også gøre en klikkende lyd .
Forkert Loading

kliklyde er ofte forårsaget af en forkert lastet opvaskemaskine. Hvis servicet er indlæst , så de rører væggene i karbad, forstyrre spulearmene eller rører hinanden , kan de klikke gentagne gange under bestemte cyklusser. LG giver ilægningsvejledningen i opvaskemaskinen brugervejledning for at undgå dette problem. Må ikke overbelaste opvaskemaskine og forsøge at undgå at placere elementer mod væggene i karbad. Køkkenudstyr skal placeres i den korrekte rum og ikke sat i magasinerne løs.
Normale drifts Hits

Sommetider en klikkende lyd i din LG opvaskemaskinen er en del af opvaskemaskinen normal drift. Lyt i løbet af din opvaskemaskine regelmæssige cyklus, og gøre opmærksom på , når klikkende opstår. Timeren eller kontrolpanelet kan klikke som cykler ændres. Til vaskemiddel kan også klikke da det åbner , især hvis et fad delvist blokerer den. Hvis klikkende er kun periodisk og opstår omkring en halv snes gange gennem cyklus , er det sandsynligt en magnetventil åbning da ændringerne cyklus . Hvis du klikker er uregelmæssig eller konstant, så årsagen kan ikke være en normal lyd. Hvis fejlfinding ikke stoppe støjen , skal du kontakte en LG- autoriseret tekniker til at inspicere din opvaskemaskine .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com