Hvad der er behov for at tilslutte en Opvaskemaskine
? Udskiftning apparater kan være dyrt, så spare penge ved at installere det selv , kan hjælpe med at afholde nogle af udgifterne . Sommetider er dette ikke en god idé - gaskomfurer , for eksempel, skal altid installeres af en professionel for en sikkerheds skyld . Men opvaskemaskiner er forskellige, med kun to linjer til at vedhæfte , og de fleste mennesker kan administrere fint på egen hånd. Det centrale er at have de rette værktøjer på plads, før du begynder, for at undgå eventuelle mid- projekt ture til hardware butik . Skruetrækkere

have et udvalg af både flathead og Phillips skruetrækkere på hånden er vigtig. Phillips skruetrækker vil få mest brug, men nogle producenter bruger fladhovede skruer til at stramme klemmer eller vedhæfte brugerdefinerede fronter , og du vil ikke vide, før du begynder. Skruetrækkere bruges til at fastgøre frontpanelet , fastgøre opvaskemaskinen til undersiden af ​​skranken , fjerne og udskifte omsnøring og lås klemmer på plads. En skruetrækker med flere udskiftelige hoveder i forskellige størrelser virkelig kommer i handy her .
Skruenøgle

Fordi VVS er involveret, skal du bruge en skruenøgle . En justerbar skruenøgle vil hjælpe dig vedhæfte slanger og kobber linie , og giver dig mulighed for at opnå maksimal sikkerhed i tilslutningerne . I en snæver vending kan en tung sæt tænger gøre det samme job , men det kan være mere frustrerende, fordi de vil glide stik med hver tur. Nogle monteringssæt giver en engangs skruenøgle i den rigtige størrelse - det vil være et fladt stykke metal med et hul i den ene ende og en halvmåne udskæring i den anden - tjek din kit , før du begynder
<. br >
tænger

Tunge tang kan hjælpe med at stramme stik i områder, der er akavet for en skruenøgle , men spidstang er især nyttigt, når koble op den elektriske boks . Du bliver nødt til at vikle den nøgne ende af kobbertråd omkring en terminal , og der er kun så meget plads under terminal hoved. Spidstang giver nok kraft til at vikle stiv ledning sikkert i den stramme plads. En sikker wrap er vigtigt , fordi når opvaskemaskinen er på plads, er det en masse besvær for at trække det ud igen , hvis ledningerne kommer løs og standser få magt.
Ratchet Set

Afhængig af model , kan du bruge en skralde og en række sokler til fastgørelse vandventiler og aftapningsventil . Igen, kan tang arbejde i en snæver vending , men vil ikke opnå den strammeste tur og vil være frustrerende. Det er altid bedst at bruge de værktøjer, der er beregnet til opgaven. Før du begynder installationen , skal du kontrollere din opvaskemaskine installation manual for at se, om en skralde sæt er nødvendig. Hjem forbedring butikker sælger billige grundlæggende sæt for mindre end 10 dollars.
Kniv og Niveau

En regelmæssig barbermaskine kniv eller kasse kutter er nødvendigt at fjerne opvaskemaskinen fra emballagen men det kommer også i handy at trimme ekstra lange vand eller afløbsrør . Disse linjer skal kun være så længe de har brug for at være , men producenterne ofte indeholde lange længder af slanger for forskelle i set-up. En plan er af allerstørste betydning - når opvaskemaskinen er på plads, det niveau hjælper dig med at justere fødderne for maksimal stabilitet . Uensartede opvaskemaskine kan være støjende , ineffektive og i sidste instans sive .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com