Sådan installeres en opvaskemaskine i eksisterende Sink Pipes
Installation af en opvaskemaskine på egen hånd kan være en skræmmende forslag , især hvis du ikke ved meget om, hvordan disse apparater forbindelse til dit hjem infrastruktur. Udover ledningsføring opvaskemaskinen efter magt , er du nødt til at fastgøre opvaskemaskinen til vandforsyning og vask rør. Selv hvis du ikke ved meget om VVS -forbindelser , du vil opdage at du kan fuldføre proceduren i løbet af få minutter , selvom du aldrig har gjort sådan et job før . Ting du skal
Wrench
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kontroller opvaskemaskinen vandrør , som ligger under vasken. Drej ventilen på røret med uret for at sikre, at det er slukket .
2

Skub opvaskemaskinen ind i åbningen mellem dine køkkenskabe. Vær sikker på at køre vand rør og afløb slange gennem rillerne under opvaskemaskinen. Bring vandrør og afløb slange til forsiden af ​​enheden , som du skubber opvaskemaskinen ind i rummet .
3

Fastgør kobber vandrør til vandrøret indgangen på bunden af foran opvaskemaskinen.
4

Stram vandrør kobling til indgangen ved hjælp af din skruenøgle .
5.

Fastgør plastik drænrør til afløbet indgangen på forsiden af opvaskemaskinen. Der vil sandsynligvis være en metalbøjle i slutningen af ​​drænrøret , der er spændt til det område , hvor slangen møder input.
6

Installer Monteringsskruerne på beslagene på hjørnerne af opvaskemaskine hjælp af en almindelig eller elektrisk skruetrækker . Dette vil sikre opvaskemaskinen til skabene.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com