Sådan Fix en Amana Opvaskemaskine Stuck på Lock
Amana opvaskemaskinen er en Energy Star kvalificeret apparat, der renser snavsede tallerkener og køkkengrej bruger fem rengøring muligheder baseret på den type af rengøring belastning og automatisk låses under renseprocessen for at sikre korrekt rengøring. Opvaskemaskinen låsen kan holde , mens en cyklus er i gang, og det kan fastsættes gennem grundlæggende fejlfinding afhængigt af kilden til problemet. Komplekse problemstillinger uden for grundlæggende fejlfinding kræver reparation af en autoriseret Amana tekniker, der kan sikkert identitet og eliminere problemer. Afbrudt Power

Et afbrudt rensecyklus forårsaget af strømsvigt i dit hjem påvirker opvaskemaskinen evne til at betjene og kan resultere i en fast lås , mens apparatet er i brug. Power problemer i dit hjem opstår, når det elektriske kredsløb er overbelastet med apparater og resultater i din afbryder afspærring eller en sprunget sikring . Begræns antallet af apparater forbundet til din stikkontakt , mens du kører opvaskemaskinen til at forhindre strømsvigt, og nulstille din afbryder for at genoprette elektricitet til apparatet. Hvis du bruger en sikringsboks , skal sprunget sikring udskiftes med en ny sikring at genoprette magten . En tidsforsinkelse sikring kan medvirke til at reducere hyppigheden af ​​strømsvigt og kan bruges i stedet for en standard sikring .
Running Cycle

Opvaskemaskinen låse , når døren er forsvarligt lukket. Døren kan kun åbnes indtil apparatets hovedvask begynder at rense dine retter. Når de vigtigste vask begynder, døren forbliver låst, indtil rengøringen er afsluttet, da vand ellers ville løbe ud af din opvaskemaskine , hvis døren blev åbnet. Manuelt at dreje cyklen knappen til "OFF" deaktiverer apparatets dørlåsen efter vandet er drænet og fjerner fastsiddende rengøringscyklusser .
Dish Overload

Opvaskemaskinen er udstyret til at holde mere end hvad kan passer ind i apparatets stativer og kan sidde fast under rengøringen cyklus, hvis maskinen overbelastes . En overbelastet opvaskemaskine nulstiller sig og forbliver låst, indtil rensningscyklussen kan genoptages. Ring Amana kundeservice på (800) 843-0304 for at planlægge en service aftale , hvis opvaskemaskinen forbliver fast efter reset , som opvaskemaskinen er behov for reparation eller udskiftning.
Drain Gap

afløb luftspalte fundet i nærheden af ​​din køkkenvask kan blive blokeret , forhindre opvaskemaskinen i at dræne sin beskidte vand og holde apparatet i lås mode. Afløbet luftspalte kan rengøres eller justeres ved at skubbe bolden inde afløbet hullet for at rydde åbningen. Når ryddet, opvaskemaskinen tømmer vandet og fuldfører rengøringscyklus.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com