Sådan kontrolleres en ventil Pakning til en GE Opvaskemaskine
GE opvaskemaskiner har en vandtilløbsventilen under opvaskemaskinen , der tillader vand at strømme til og fra opvaskemaskinen. Der er to slanger , der forbinder til indløbsventilen og begge har en lille gummipakning inde i enden af ​​slangen . Hvis du bemærker opvaskemaskinen siver vand ud fra bunden foran opvaskemaskinen , kontrollere pakningerne inde i indløbsventilen slanger. Du kan udskifte pakningerne at forhindre lækager , hvis det er nødvendigt . Ting du skal
stjerneskruetrækker
håndklæde eller skål
spidstang myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Flip breaker skifte i den elektriske breaker kassen til " off " til GE opvaskemaskinen eller tag netledningen til opvaskemaskinen ud af stikkontakten.
2

Sluk det vand, der løber til opvaskemaskinen. I de fleste hjem , kan du deaktivere vandet ved at åbne vandlinjen under køkkenvasken .
3

Følg instruktionerne i din instruktionsbog til din GE opvaskemaskinens støtteplade fjernelse. De fleste GE opvaskemaskine os få en skrue i hver ende , der kræver brug af en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne . Når skruerne er fjernet, kan du fjerne støtteplade at få adgang til tilløbsventilen .
4

Bemærk de to slanger , der forbinder til tilløbsventilen .
5

Placer et håndklæde eller en skål under slangerne. Vand drypper ud fra slangerne , når du fjerner dem.
6

Skru slangerne i hånden eller fjerne de klemmer , der holder slangerne på plads. En klemme kan frigøres ved at klemme på begge sider af klemmen og derefter fjerne den.
7.

Se pakningerne indersiden af ​​slangeenderne. Efterse slangerne for revner , skimmel, korrosion eller hvis de ikke passer ordentligt. For at udskifte pakninger , brug en spidstang til at trække pakningen ud og skubbe en ny pakning på plads.
8

Tilslut slangerne , geninstallere støtteplade , slå vand på igen og drej strømmen igen til GE opvaskemaskine.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com