# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Set Loft Fan Direction til Vinter
fleste mennesker tænker på loftet fans som en måde cool værelser i de varme sommer sæson. Dog kan loftsventilator være lige så nyttig i vintermånederne. Ved at ændre retningen af ​​dit loft fan rotation , kan du direkte knivene til at tvinge køligere luft opad , mod loftet . Dette vil fortrænge den varme luft , der naturligt stiger , tvinger det ned i din stue. Mens opvarmning egenskaber af et loft fan er ikke sandsynligt at opveje behovet for en traditionel opvarmning system, kan det reducere din afhængighed af varmeapparater og sænke din energiregning. Ting du skal
Step afføring, stol eller stige myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk dit loft fan. Du kan opnå dette ved at trække snoren placeret på blæseren eller ved hjælp af en fjernbetjening . Du bør også flip ventilatorens væg kontakten til positionen "off" .
2

Vent til loft fan er vinger til at stoppe drejning . For en sikkerheds skyld , behøver du ikke lyst til at prøve at nå din hånd mod loftet fan , mens det stadig er i drift .
3

Find en stige , trin skammel eller stol , som du kan bruge til at stå på, mens du er ved at ændre retning af din ventilatorens vinger. Sørg for at bruge noget, der er strukturmæssigt sund og sikker. Uanset hvad du bruger , skal du sørge for , at det er høj nok for dig at se loftet fan krop helt.
4

Søg i loft fan cylindrisk krop for en lille vippekontakt . På de fleste mærker af loftet fans , vil denne kontakt ikke være mere end 1 til 2 inches lang og vil blive lodret orienteret . De fleste vippekontakter er lavet af sort plast, hvilket gør dem nemme at lokalisere mod et loft fan let farvet krop .
5.

Sæt loft fan vippekontakt i den modsatte retning. Det skal klikke på plads.
6

Afmonter din skridt afføring . Flyt den til side, så du har plads nok til at stå direkte under din fan.
7

Tænd dit loft fan igen. Træk i snoren og flip vægkontakt .
8

Vær opmærksom på , i hvilken retning ventilatorbladene begynder at spinde . I løbet af vintermånederne , bør ventilatorbladene dreje i urets retning.
9

Dobbelttjek dine resultater ved at teste for en leg. Når din fan er indstillet korrekt til vinteren, bør du ikke være i stand til at føle en brise fra direkte under blæseren.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com