# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Vedhæft en loft ventilator til at Center for en katedral loft
Et loft fan øger strømmen af luft i dit værelse , og kan hjælpe med at mindske udgifterne til opvarmning eller afkøling. Fordi varm luft stiger , kan du miste en masse varme i nærheden af ​​loftet , hvis du har en katedral loft. Øget luftstrøm fra et loft ventilator i løbet af sommeren hjælper også med klimaanlæg omkostninger . Instruktioner
1

måle højden af ​​din domkirke loft i centrum spids og måle på gulvet. Højden af ​​dit loft vil bestemme længden af ​​ned -rod , du har brug for at installere loft fan. En ned stang bruges til at droppe et loft fan fra loftet ned til den beboelig plads i dit værelse. Hvis centret toppen af ​​din katedralen loft er højere end 15 meter , er en ned - stang på 72 inches anbefales. Husk, at bladene på loft ventilator bør være mindst 7 meter fra gulvet af sikkerhedsmæssige årsager.
2

Installer et loft fan armatur boks i midten af ​​toppen af ​​din katedral loft. Måle mere end én gang for at sikre, at armaturet boksen er installeret i midten af ​​dit loft eller spær. Loftet fan armaturet rubrik anvendes til at placere loft ventilator i midten af ​​loftet , i stedet for at bruge en bestyrelse , der spænder over toppen. Et armatur boks er meget nemmere at installere end en bestyrelse, der kræver skæring og montering.
3

Fastgør down- stang og bunden af ​​loft ventilator til armaturet kassen , efter retninger . Sørg for, at ledningerne til loft fan er lange nok til at nå igennem ned -stang til loftet fan . Når ned- stang er sikker, wire loftet fan ifølge retninger.
4

Køb en fjernbetjening til dit loft fan , især hvis den er installeret i en katedral loft. Sørg for, at loftet fan , du køber har en fjernbetjening mulighed for at undgå klatring en stige til at tænde for blæseren og slukke , eller ændre retningen af ​​luftstrømmen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com