# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres en Hampton Bay Huntington III Loft Fan
Hampton Bay loft fans er den eksklusive mærke solgt til Home Depot og kommer i mange forskellige størrelser , farver og specifikationer. Mål rummet til at bestemme den størrelse, du har brug for , og om du har brug for en almindelig installation, en Hugger eller en ned - stang. Huggers bruges til lave lofter og ned - stænger bruges til høje lofter . Instruktioner
1

Fjern loft ventilator og alle dele fra kassen. Læg ud de dele og læs indlægssedlen , der følger med loft ventilator . Når du har en generel idé om, hvordan du installerer loft fan , så sørg for alle dele er inkluderet i boksen . Sæt loft ventilator sammen i henhold til instruktionerne . Denne består normalt af fastgørelse af beslag til knivene og fastgøre vingerne til huset.
2

Saml alle de værktøjer, du kunne muligvis behøver at installere loft fan. Der er intet værre end at stå på en trappestige med blæseren i dine hænder , kun til at indse du har brug for et andet værktøj. Du skal bruge en trappestige , et kredsløb tester, skruetrækker , afisoleringstang og en tang til at installere ventilator i loftet , hvor en gammel fan bliver erstattet , eller hvor et lysarmatur hang . Hvis dette er en helt ny installation , vil du også brug for en gipsvæg saven til at skære et hul i loftet og et nyt loft kassen. Hammer og søm eller en skrue pistol og skruer er nødvendige for at installere det nye loft boksen til tværbjælke eller mellem loftsbjælker .
3

Sluk for el til rummet. Test ledninger med kredsløbet testeren til at sørge for, at strømmen er slukket , selv hvis elektriciteten er slået fra på boksen breaker . Det er altid bedre at være sikker end ked af det.
4

Installer vægsoklen til loftet. Den type monteringsboks du installerer afhænger af, om dette er en ny installation eller en erstatning for en gammel loft ventilator eller lysarmatur . Loftet kasse ( monteringsboks ), kan også variere, hvis du monterer det direkte på en tværbjælke eller mellem dem.
5.

Hæng krog eller fastgøre loftsplade at hænge loft fan. Sørg for, at det er sikkert at holde loft fan fra vibrerende og løsne skruerne i loft fan.
6

Wire ventilatoren i henhold til anvisningerne indgår i blæseren. Kontroller og dobbelttjekke ledningsforbindelser for at sikre, at de er sikre og kablet efter forskrifterne.
7.

Stram alle forbindelser forsvarligt og installere lys kit , hvis det ønskes . Tænd for el igen, og tænd for loft ventilator til en lækker kølig brise .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com