# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Stop en loftsventilator dingler
Under sommervarmen (og selv om vinteren ) loft fans er en fantastisk måde at sikre dit hjem er behageligt. Et loft fan vil holde luften er et værelse cirkulerer , hvilket sikrer rummet føles køligt om sommeren , mens vinteren det vil tvinge den varme luft ned til jordoverfladen fra op nær loftet , hvor det vil varme dig i vinteren. Men loftet fans er mekanisk og på grund af den konstante bevægelse af vingerne , over tid, de kan komme ud af trit og begynder at slingre . Hvis dit loft fan er slingrende , du ikke ønsker at ignorere det, men du behøver ikke at investere i en ny. Her er hvordan du kan gå om at stoppe dit loft fan fra slingrende . Ting du har brug
Ladder
Skruetrækker
Målebånd
Fan balancering kit myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Start med den letteste og mest indlysende fix . Kontroller, at knivene er alle solidt fastgjort og spænd alle de hermed skruer. Tænd din fan på og se om du har løst problemet , hvis ikke, videre til næste trin.
2

Sluk på afbryderen , der giver strøm til din fan, så fjerne baldakinen på toppen af ​​blæseren ( op af loftet) og kontroller, at den samledåse din fan er knyttet til, er sikkert monteret . Hvis feltet er løs , spændes knyttet boksen til loftsbjælker skruer. Sørg for, at alle skruer, der holder din fan til klemkassen er stramme, så slå afbryderen igen og tænde din fan at kontrollere og se , om du har rettet din wobble .
3

Still vakle ? Du har måske en bøjet kniv. Mål fra toppen af en vinge til loftet , og derefter flytte ventilatoren med hånden, og måle afstanden danne den næste blad til loftet. Gentag fremgangsmåden for alle knivene. Afstanden skal være den samme for alle knivene - hvis det ikke er en af ​​de knive er bøjet eller ude af trit. Du kan fjerne bøjet blad og forsøge at rette det eller måske få en erstatning blad fra producenten.
4

Alternativt kan du bruge en fan afbalancering kit til at skabe balance mellem din ventilator vinger og stoppe wobble . Fastgør clip-on vægt til midten af ​​den bøjede bladet og slå ventilator . Den bør hjælpe , men hvis blæseren stadig slingrende , prøve at flytte vægten mod slutningen af bladet og igen tænde for blæseren på .
5.

Fortsæt trial-and- error tilgang flytter vægten langs ventilatorbladet et par inches ad gangen, indtil du finder det sted, hvor blæseren ikke slingrende .
6

Fjern clip-on vægt og vedhæfte et af de selvklæbende vægte til bagsiden af ​​blæseren blad på den samme position clip-on var placeret.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com