# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire en lysekrone
En lysekrone er et lysarmatur , der har flere arme af lys . De tilføjer elegance og lys til et hjem. Det meste af tiden , vil de blive hængt i spisestuer over middagsborde . Lysekroner kan også ses i balsale, haller og foyerer . De er ofte forbundet med rigdom og klasse. For at hænge en lysekrone , skal du bruge det rigtige udstyr og et grundlæggende kendskab til ledninger. Ting du skal
Indervæg så
Stige
Elektrisk kasse
udvides beslag og små beslag
Knife
Wire nødder myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
< br > 1

Sluk for elektrisk strøm. Gør dette ved at undersøge sikringsboksen , som normalt er placeret i kælderen. Hvis stedet ikke har en kælder , så det kan være placeret i et skab. I sikringsskabet er der flere kontakter , der vil gå til hvert værelse og en samlet kontakt til magten. Hvis du er usikker , så vend dem alle væk .
2

Bestem hvor at hænge lysekrone. De fleste lysekroner hænger i spisestuer. Det skulle være mindst 2 meter og 6 inches over bordet for at forhindre folk i at støde deres hoveder på det. Lysekronen bør ikke være nogen større end 12 inches fra enderne af bordet.
3

Afbryd dækslet til den oprindelige lampen. Se hvordan ledningerne er vedlagt. Match ledningerne op med lysekrone. Fjern lysarmatur og tilslut lysekrone ledninger. Tilslut de hvide ledninger fra lysekronen til de hvide ledninger i loftet og gøre det samme med de sorte ledninger.
4

Tilslut en elektrisk felt, hvis der ikke er en vedhæftet allerede. Dette vil blive afstivet i loftet , hvor den gamle stativet var . Hvis du lægger en lysekrone , hvor der ikke er et armatur , så du kan have brug for en elektrisk box sat i. Tegn en cirkel, hvor lysekronen hænger . Klip cirklen ud med en gipsvæg sav . Monter en udvidelig beslag ind i hullet og placere den vandret mellem to loftsbjælker . Drej beslaget og det vil udvide til at passe stramt i strøerne .
5

Brug en lille U-formet beslag til at passe på toppen af ​​den udvides beslag . Den lille konsol vil have to skruer på hver side, der skal skrues ind i el- kassen. Sæt elektrisk felt gennem hullet i loftet og stram skruerne for at holde kassen på plads. Brug en kniv til at strippe omkring en tomme af isolering fra ledningerne og vride samme farvede ledninger sammen . Forbinde dem med en wire møtrik til at holde dem sammen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com