# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan du udskifter en loftsventilator Pull Chain Switch
Loft fans hjælper med at bevare elektricitet i sommertiden ved at reducere din afhængighed af aircondition - og med en belysning kit tilknyttet, kan de fylde et rum med lys , især når du bruger kompakt lysstofrør . Over tid, dog kan pull -kæden , der styrer lysene på loftet fan begynder at bryde ned , hvilket resulterer i lys , der ikke vil tænde eller slukke . I dette tilfælde skal erstatte pull kæde kontakten og fortsætte med at bruge din eksisterende fan. Ting du har brug
Træk kæde lyskontakt
Skruetrækkere
spidstang
Spændingstester ( touch type)
Wire stik
Elektrisk tape myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til loft fan. Hvis din fan er drevet af en vægkontakt vil slukke på kontakten tilstrækkeligt , men hvis fodres direkte , så bliver du nødt til at finde afbryderen , der styrer denne kreds .
2

Tag alle pærerne og glasskærme fra belysning forsamling. Dette vil hjælpe lette vægten af ​​belysning forsamling.
3

Fjern de skruer, der fastgør belysning baldakin til kroppen af ​​ventilatoren.
4

Find pull kæde knap, der styrer belysningen forsamling. Brug din touch -typen spændingstester at sikre, at strømmen er slukket . Pull -kæden for lys er som regel den ene placeret nær bunden af ​​fan, tættere på den faktiske lys . Pull -kæden , der styrer blæseren er placeret tættere på vingerne.
5 p Hvis du har en pull kæde dingle , fjerne det fra kæden. Hvor pull -kæden forlader kroppen af ​​fan, vil du mærke en påskruningshætte der har kæden kommer ud af det. Skru hætten. Dette vil frigøre trækket kæde skifte fra kroppen af ​​ventilatoren.
6

Fjern wire stik fra ledninger , der er knyttet til kontakten og tage den gamle switch i til butikken med dig, når at finde en afløser . Bemærk den model af din fan og antallet og farver på dine ledninger til at hjælpe med at finde den rigtige erstatning kæden og switch.
7.

Tag din nye pull kæde switch og forbinde de tilsvarende ledninger fra den med dem, du koblet fra tidligere afbryder . Fastgør ledningerne med wire-stik og wrap en stribe af elektrisk tape rundt om stikkene , hvor de mødes wiren.
8 p Hvis den nye switch har hætten allerede på det, fjerne det. Indsæt derefter kæden og gevindnippel ind i hullet , hvor den tidligere kontakt blev installeret. Skub hætte over kæden og skru det på gevindnippel at holde pull kæde kontakten på plads.
9

forsigtigt skubbe alle ledningerne tilbage i feltet, og Fastgør igen lys forsamling med skruerne du fjernede i trin 3. . Sørg ingen ledninger hænger ud af boksen , når du fastgøre lys kit til ventilatoren kroppen.
10

Geninstaller glasskærme , elpærer og træk kæde dingle . < br >
11

Tænd for strømmen igen til ventilatoren og give pull -kæden en slæbebåd .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com