# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan vælges en loftsventilator
Et loft fan er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum. Det giver plads til at holde hovedet koldt , men også sparer på udgifter til energi i forhold til centrale luft og vindue monteret klimaanlæg. Der er interesseret i at vælge et loft fan bør tænke det rum, hvor de ønsker at placere en og deres egne behov. Instruktioner
1

Vælg en placering til loft ventilator , såsom soveværelset eller stuen. Stilen i loft fan , du vælger er stærkt afhængig af typen af ​​indretning i rummet. For eksempel en lys primær farvet fan fungerer godt i et barns værelse , men ikke nødvendigvis i en moderne leder stue .
2

Finde ud af størrelsen på dit værelse, fordi loftet fans kommer i forskellige størrelser . En for lille ventilator fungerer ikke godt, og en, der er for store, vil holde værelset for koldt. Generelt værelser på 80 kvadratmeter eller mindre kræver en 30 "fan , 240 kvadratmeter plads har brug for en 42" fan og 360 kvadratmeter har brug for en 52 " fan.
3

Overvej din egne behov, før du begynder at shoppe . Har du brug for en fan med en lys stikkontakten? ønsker du en, der sparer på energiregningen ? gøre det rigtige valg sparer dig penge i det lange løb . for eksempel at købe en fan uden lys , når du har brug for ekstra lys i rummet er en stor fejltagelse.
4

Beslut hvis du har brug for eksterne funktioner som en del af dit loft fan. Fans i dag kommer med funktioner såsom en fjernbetjening eller arbejde på en switch placeret på væggen. Disse funktioner er lidt dyrere, men dem, der gerne bekvemmelighed vil finde disse funktioner er nødvendige .
5

Vælg en fan , der opfylder alle dine behov, men er også af høj kvalitet . køb en billig ventilator til at spare penge vil faktisk koste dig, fordi det skal udskiftes inden for et år eller to. Shopping for en, der er af en bedre kvalitet vil sikre, at du kan bruge det i årevis og stadig være tilfreds med dit køb . hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com