# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Reverse Loft Fan Blades
Loft fans er designet til at cirkulere luft med en downdraft i et rum eller under et udendørs tag. Men de kan også indstilles til at skabe en opadgående cirkulation , der sender luftstrømmen ned siderne af væggene. Du er nødt til at vende loft fan blade for at få denne effekt. I teorien kan updraft hjælpe opvarmning. Udgangspunktet er, at det trækker kølig luft op til loftet , hvor de fleste af den opvarmede luft afregner , og derefter sender varmere luft ned i rummet langs ydervæggene . Ventilatoren skal dreje meget langsomt for at holde fra at skabe en isnende brise. De fleste fans kommer med en diskret kontakt til omstyring motoren drejer ventilatorbladene . Instruktioner
1

Sluk blæseren ud med vægkontakt , fjernbetjening eller pull kæden. Vent til knivene til at komme til et komplet stop.
2

Drej rotation kontakten på wire hus blæseren til det modsatte indstilling. Dette er et lodret skydekontakt med to positioner. Generelt down position får ventilator til at blæse nedad og position op vil skabe en updraft . Gør en visuel kontrol af rotationen. Når ventilatoren roterer i retning af den høje side af bladet vippe det blæser nedad. Når den lave side af bladene er førende , ventilatoren suger luft opad .
3

Drej ventilatoren igen. Ventilatorblade vil rotere i den modsatte retning . Indstil blæseren til lav hastighed med en updraft til brug med varme .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com