# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Vælge et Loft Fan Size
Loft fans har styrtede ind i det 21. århundrede med nye udseende og stilarter, der gør de gamle ligner noget fra en Humphrey Bogart film. At vælge den rigtige loft ventilator til dit hjem er nu sværere end nogensinde , fordi så mange af disse nye stilarter er lokkende, men upassende . Det er derfor meget vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter, når du vælger dit loft fan størrelse. Instruktioner
1

Vælg fan for dens funktion , før du gør noget. En enorm fan er næppe nødvendigt for et lille soveværelse , mens en meget cool udseende lille ventilator ikke vil være til stor hjælp for en familie værelse med en katedral loft .
2

Vær opmærksom på størrelsen af ​​det rum , når dimensionering op ventilatorbladene . De fleste fan producenter inkluderer en skala for ventilatorblade baseret på firkantede optagelser . Fan blade måles efter diameter . Anbefalede maksimale klinge størrelser er 36 inches for et værelse, der er 100 kvadratmeter ; 42 inches for 144 kvadratmeter ; 48 inches for 225 kvadratmeter ; og 52 inches for 400 kvadratmeter.
3

Overvej højden af rummet og højden af ​​beboerne i huset , når du vælger et loft fan med et lysarmatur . Lysarmaturer kan tilføje endnu en halv fod eller mere til den samlede størrelse af et loft. Hvis de, der bor i huset er høj, tage hensyn til mulighederne for at ramme hovedet på lysarmatur hvis loftet fan hænger fra en 10 -fods loft .
4

Vær opmærksom på trafikken i dit hjem , når du vælger et loft fan størrelse. Hvis loftet fan ligger over et bord eller et lidet anvendte rum , et loft fan med en ekstravagant lysekrone er mindre tilbøjelige til at give problemer . Når du vælger et loft fan beliggende i en del af huset, hvor denne tunge trafik , som midt i en stue mellem køkkenet og indgangen til soveværelserne , bør du nok gå udøver en mindre fan uden et lysarmatur for at undgå ulykker .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com