# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres et loft ventilator i en Hard Loft
Installation af et loft fan er en fantastisk måde at køle dit hjem og spare energi på samme tid . Et loft ventilator cirkulerer luft effektivt til at reducere varme i et hjem uden at bruge de ekstra kølemidler , der kræves af et klimaanlæg . Ved koldt vejr , et loft ventilator er med til at trække varm luft væk fra loftet og fordeler det rundt i lokalet. Installation af et loft fan er en forholdsvis simpel proces , selvom du har en hård loft . Ting du skal
Loftsventilator
Skruetrækkersæt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Identificer det ideelle sted for placeringen af ​​dit loft fan. Uanset om du har en hård loft eller ej, det ideelle sted for et loft fan er i midten af rummet , hvor det jævnt kan distribuere luftgennemstrømningen. Dette gør placeringen af rummets centrale lysarmatur det ideelle sted at installere loft fan. Du bør også tjekke loftet clearance. Når du arbejder med en hård loft vil loftet fan ideelt set være mindst 7 meter fra gulvet, med mindst 12 inches af rummet mellem loft fan vinger og loft.
2

Sluk strøm. Installation af et loft ventilator på den hårde loft indebærer at arbejde med elektriske ledninger . Det er vigtigt at afslutte al elektrisk strøm går til krydset boks til din lampen. Skønt at slukke lyskontakten vil slukke for strømmen , anbefales det, at du går et skridt videre og slukke afbryder til hele rummet. Dette forhindrer, at nogen uforvarende at tænde for kontakten , mens du arbejder med elektriske ledninger.
3

Installer bøjle rør til dit loft fan. Placer bøjlen røret ind i passende hul over loftet ventilator motor , og skub derefter ledningerne gennem røret. Stram ned "sæt skruen" , der er inkluderet med loft ventilator . Når " sat skruen" spændes på bøjle rør, det sikrer røret på plads.
4

Påfør dekorative loft dækning. De fleste moderne loft fans har en dekorativ dækning, der tilføjer et strejf af stil og elegance til det område, hvor loftet fan bøjle rør slutter sig til loftet. Disse dekorative hånd er især nyttige til en hård loft eller bjælke , hvor de forskønne funktionelle aspekter af ventilatoren. I de fleste tilfælde dekorative skjuler har en krog , der blot glider over en pin på ophængningsstang, og kan også have en enkelt skrue , der passerer gennem siden af ​​den dekorative skjuler at sikre den direkte til ophængningsstang .

5

Vedhæft knivene loftet fan , der bliver installeret på din hard loft . Disse loft fan klinger typisk kommer i to dele: lamineret klinge og en metal flange . Start med at fastgøre vingerne til flangen ved hjælp af de medfølgende skruer. I nogle tilfælde kan ventilatorblade allerede fastgjort til flangen. Når bladene er vedhæftet, kan du montere flangen til loftet fan ved at skrue den til motorhuset med de skruer, der er inkluderet i loftet fan samlesæt .
6

Installer fjederkonsoller på samledåse hvor lysarmatur tidligere var placeret. Der er to typer af Luftfjederstøtte , der kan bruges med et loft fan på et hårdt loft - den halve kugle bøjle og krog bøjle. Følg producentens anvisninger for den særlige stil , som du har, så skru beslaget på plads. Det anbefales, at du bruger spændskiver med skruerne for at forhindre fan vibrationer fra arbejde skruen løs.
7.

Tilslut ledningerne til loft fan. Brug plastik stik hætter til at slutte ledningerne til loft ventilator til huset ledninger , der fører til samleboks af lampen . Ledningerne vil blive farvekodet . Du skal blot tilslutte den sorte ledning til den anden sorte ledning , og den hvide ledning til den anden hvide ledning . Jordledningen af loftet fan vil være enten grøn eller bare kobber . Brug en skrue til at fastgøre jordledningen direkte til jorden punkt på samleboks i den hårde loft . Efter ledningerne er tilsluttet, glide loftdækslet hele vejen op og spænd det på plads.
8

Tænd for strømmen igen og teste installationen. Hvis blæseren vakler , kan ventilatorbladene være ubalanceret . Dette kan normalt blive fastsat ved at skifte positionerne for de to tilstødende vinger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com