# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres Hampton Bay Loft Fans
Installation af en ny Hampton Bay loft fan er nemt med sin Quick- Connect Assembly System. Sig farvel til den kedelige processen med at samle loftet fan klinger med beslag og skruer. På Hampton Bay loft fans, er nemme at samle ventilatorbladene ; de blot skubbe og låses på plads. Motorhuset kommer færdig også . Hampton Bay loft fans sælges udelukkende af The Home Depot og kommer i en bred vifte af stilarter og størrelser. Vær sikker på at læse producentens anvisninger grundigt. Ting du skal
Circuit tester ( multimeter eller en berøringsfri AC spænding detektor )
trappestige
trådskærende tang eller wire strippere
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner < br >
1

Tag din Hampton Bay loft ventilator og alle dens dele ud af kassen og find producentens anvisninger .
2

Sluk for strømmen til det rum, hvor det nye loft ventilator er der skal installeres.
3

Fjern den eksisterende lysarmatur eller loft ventilator . Før håndtering af eventuelle ledninger, sørg for at bruge din elektrisk kredsløb testeren til at teste dem for at sikre, at ingen elektriske strøm er til stede .
4 p Hvis du ikke har et værktøj pose , sætte de værktøjer, du har brug for i dine lommer for nem adgang , mens du arbejder på stigen .
5.

Installer Quick- Connect monteringsbeslag i den elektriske boks i dit loft . Det vil snap på plads , så du ved , at det er monteret korrekt.
6

Hæng dit loft fan på Quick Connect fan beslag og wire loft ventilator i henhold til producentens anvisninger. De tre ledninger kommer fra dit loft skal matche de tre ledninger , der kommer fra dit loft fan : . Sorte (positiv eller varmt) , hvid ( neutral eller negativ) og grøn ( jordledning )
7

Montér loft ventilator i henhold til producentens anvisninger og installere den dekorative bunden af ​​fan, der dækker ledninger og elektriske boks på dit loft .
8

Fastgør ventilatorbladene hjælp af Quick- Connect -systemet. Vingerne vil simpelthen glide ind i fan -bladet beslag og lås på plads.
9.

Installer lys kit på dit loft fan (hvis relevant ) i henhold til producentens specifikationer.
10

Tænd el-og teste dit loft fan.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com