# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres et loft ventilator med lys
Oplyste loft fans er multi-funktionelle . De tjener det formål at forskønne et værelse samtidig give en kølig brise og centrale belysning, der rækker længere end lys fra en bordlampe , som kun gavner den person, der sidder lige ved siden af ​​den. Oplyste loft fans er lidt sværere at installere end almindelige loft fans , fordi du er nødt til at tilslutte lyset montør kit til den almindelige fan, men med en assistent til at hjælpe dig med den vægt fan, bør installationen ikke tage mere end 1 hour.Things du har brug
Phillips eller en flad skruetrækker
alle de komponenter, der er nødvendige for at færdiggøre opførelsen af ​​loftet fan
pære (r) , der kan passe loftet fan

Vis Flere Instruktioner
1

Før du begynder at arbejde på elektriske ledninger , skal du slukke for lyskontakten og afbryder i det rum, hvor loftet fan vil blive installeret . Prøv at installere loft ventilator i dagtimerne , så du kan åbne et vindue for naturligt lys . Hvis du laver installationen løbet af natten, får så meget lys som du kan fra andre rum som muligt , og som har et spotlight vil være en enorm hjælp .
2

Fjern dækslet på stikkontakten kasse på loftet og udsætte ledningerne , du skal bruge for at tilslutte blæseren. Dette gøres normalt med en stjerneskruetrækker , men hvis du ikke har en, vil en flad skruetrækker arbejde .
3

Brug de skruer, som du lige har fjernet fra stikkontakten dæksel , forbinde loft fan monteringsbeslag til outlet kassen. Hvis du installerer blæseren på en vinklet væg , se, at den åbne ende af beslaget drejes mod højere side af loftet. Hvis det er vendt mod den nederste side , vil ventilatorbladene ramme loftet , når de er installeret .
4

På loft ventilator motor , tage de motoriske skruer og skiver fra bunden af motoren .
5

Beslut, om du ønsker at bruge et kort downrod eller lang. En lang downrod bruges kun til høje lofter . Når du har besluttet , at skubbe ledningerne fra toppen af motoren op gennem downrod Skub baldakin (den del af loftet fan , der dækker monteringsbeslaget ) over downrod med den åbne side opad og skub derefter åg dækning (den del af loftet fan , der dækker skruerne nederst ende af downrod ) over downrod med den åbne side nedad .
6

Tag stiften og klippet , der holder pin på toppen af ​​motoren og skub downrod ind i motoren . Når downrod er i motoren , skal du skubbe tappen tilbage på plads og lås downrod og motoren sammen med bedriften klip.
7.

Hæng downrod på monteringsbeslaget og sikre, at det er sikkert før man går videre til næste afsnit .
8

Brug en ledning stik til at tilslutte ledning, der er fastgjort til monteringsbeslaget til jorden ledning fra stikkontakten kassen. Jordledningen vil være enten grøn eller kobber. Alt du skal gøre er at tage enderne af ledningerne , og holde dem sammen , sætte ledningen stik på de to ledninger og drej den med uret, indtil det ikke kan bevæge sig længere.
9.

Tilslut den sorte strøm ledning fra stikkontakten i feltet og de sorte og blå ledninger fra blæsermotoren sammen, hvis du vil have blæseren og lysene styres af kæder på blæseren.

Alternativt kan der være en rød tråd i stikkontakten kasse , hvilket betyder at du kan slutte den til den blå ledning til at have ventilator og lys styres af forskellige lyskontakter .
10

Tilslut den hvide ledning fra stikkontakten boksen til hvide ledning fra ventilator motor .
11

Sørg ingen af ​​ledningerne er udsat før man går videre til næste trin . Hvis de er , skal du fjerne wire-stik , og tilslut dem igen.
12

Skub baldakin på downrod op til loftet for at dække monteringsbeslaget og indsætte skruer gennem hullerne på baldakin og monteringsbeslaget for at sikre det .
13

Fastgør loftet fan klinge våben til loftet fan klinger med klinge skruer og skiver .
14

Fastgør ventilatorvinge våben til ventilator motor med motor skruer og skiver , som du fjernede i trin 4 i det første afsnit.
15

Tilslut ledning fra blæseren motoren til ledning fra lys kit montør.
16

sæt lys kit montør til ventilatoren motor ved at justere hullerne i motoren med hullerne i lys kit montør og indsætte skruer til at holde det på plads.
17

Installer pære (r) på lys kit.
18

Skub lys skygge indtil gevind ende af lys kit og pull kæde stikker ud af bunden og tråd midten hætten på bunden af ​​lys skygge . Fastgør enden af ​​pull -kæden for at afslutte installationen af loftet fan. Tænd afbryder og lyskontakt, og sørg for, at alt fungerer . Ryd op din rod og beundre dit arbejde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com