# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan at vælge den rigtige loft ventilator til en Room
I et forsøg på at blive mere energieffektive, er flere og flere mennesker vælger at installere loft fans i deres hjem i stedet for at bruge deres centrale klimaanlæg. Dette er alt sammen meget godt - men hvis du gør en forkert beslutning , når de køber et loft fan - du kan ikke få de resultater, du har drømt om. Afhængigt af en række forskellige faktorer - at finde den rigtige loft ventilator til dit værelse kan have en dramatisk effekt på , hvor meget du sparer - og hvordan komfortable du føler i sommervarmen . Instruktioner
1

Den første ting du skal overveje, er størrelsen af rummet. Hvis du har en 18 -by- 12 fods stue , vælge et 30 -tommer loft fan er bare ikke praktisk for jobbet. Det bliver nødt til at arbejde dobbelt så hårdt som en mere passende størrelse fan. Her er de anbefalede fans størrelser til deres ideelle applikationer : Hej

Hvis rummet er op til 8 -by- 10 meter i dimension , da en 30 -tommer loft fan vil være tilstrækkeligt

42 - . tommer fans skal installeres i rum op til 12 -by- 12 meter i dimension.

større rum , op til 18 -by- 20 fod , kræver et 52-tommer loft fan, og større lokaler kan være bedre velegnet til at have to loft fans installeret for maksimal luftgennemstrømning.
2

efter dimensioner i rummet , er det næste vigtige faktor er højden af rummet. For at opnå maksimal luftstrøm anbefales det , at knivene ikke være mindre end 8 meter fra gulvniveau , selvom 7 meter er den laveste med hensyn til sikkerhed . For at opnå denne fordel , kan du nødt til enten (a) købe et loft fan sammen med en forlænget ned stang, så den hænger lavere ( til høje lofter ) , eller ( b ) købe et loft - hugging ventilator (for områder, hvor loftet er lav ) .
3

undgå at købe loftet fans , der sælges på din lokale discountbutik . Disse er normalt overpris og billigt lavet . De har et ry for slingrende , med kraftige motorer og generelt svage præstationer. For den bedste kvalitet og udvælgelse , kan du besøge din lokale home forbedring butik . Disse butikker tilbyder god kvalitet loftet fans til konkurrencedygtige priser; eller du kan se online , men jeg anbefaler altid at se loft ventilator i person, før de træffer en beslutning .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com