# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres trådløs Loft Fan
I fortiden, at installere et loft fan på en katedral loft var bestemt muligt , men styre det betød at skulle have en langvarig pullchain dinglende i midten af rummet. Men takket være den trådløse fjernbetjening, dette problem er en saga blot . Nu kan trådløse loftsventilator installeres på katedral lofter uden indretning- afbryde pullchain . Her er hvordan du installerer en. Ting du skal
Wireless loft ventilator ScrewdriversWire strippersVoltage tester ( touch type) Wire connectorsElectrical tapeLadder (om nødvendigt)
Vis Flere Instruktioner
1

Saml fan, herunder knivene , som pr instruktionerne, der fulgte med sættet .
2

Tag monteringsbeslaget og fastgør den til loftet kassen ved hjælp af de to skruer , der fulgte med loft ventilator monteringssæt . Monteringsbeslaget vil have en tre- kvart cirkel i midten af ​​det , der holder bolden i toppen af ​​ventilatorens downrod .
3

Løft blæseren og sæt downrod kugleled inde monteringsbeslaget . Dette vil tillade dig at bruge begge hænder til kablerne .
4

Kontroller den trådløse modtager og fjernbetjeningen for at sikre, at de begge er indstillet til den samme frekvens .
5.

Forbind stelledning fra loftet ventilatoren og downrod til jordledningen i loftet kassen.
6

Kig på den trådløse modtager og du bør bemærke, at den ene side har en sort og en hvid ledning , og den anden side har en hvid , en rød og en blå ledning . Den blå og rød skal mærkes , hvad de effekt ( i de fleste tilfælde den blå feeds lys og den røde feeds blæsermotoren ) .
7.

Tilslut den sorte receiver ledning til den sorte loft ledning og det hvide receiver ledning til den hvide loft ledning.
8

på den anden side af receiveren, tilsluttes den hvide ledning til den hvide loft fan ledning. Tilslut den blå ledning til den blå loft ventilator ledning og tilslut den røde ledning til den sorte loft fan ledning.
9

Skub forsigtigt alle de ledninger og den trådløse modtager op i loftet samleboks som bedst du kan.
10

hæve loftet fan baldakin og skru det fast . Dette vil holde alle de ledninger og modtager-enhed sikkert indeni.
11

Tænd for strømmen igen til kredsløbet , sætte batterierne i fjernbetjeningen og teste dit trådløse loft fan installation. Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com