# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvilken vej skal Loft Fans Roter
? Et loft fan vil bidrage til at opretholde en konstant temperatur for komfort og besparelser ved at cirkulere luften i rummet . Luftcirkulation med et loft ventilator vil reducere kølige lommer af luft i vinteren og varme lommer af luft i sommeren. Resultatet er en mere konstant temperatur , der holder rummet mere komfortabel i alle årstider. Vinter

vinteren, eller køligere dage og nætter , bør den nedadgående - vippet sider af loftet fan vinger rotere første til at bringe luft fra midten af ​​rummet op til loftet . Ved at trække den køligere luft op mod loftet , er varmere luft tvinges ned i beboelsesrum. Nogle kilder siger, at køre ventilator med uret , nogle uret , men afhængigt af, om dit udsigtspunkt refererer til at kigge op på blæseren fra undersiden eller ned fra det, kunne begge retninger være korrekt. Dybest set, i vinteren du ønsker en updraft at tvinge den varme luft nedad.
Sommer

sommeren eller varmere dage og nætter , de opadrettede -flisebelagt sider knive skal være førende , hvilket vil presse luft ned i rummet . Dette skaber en brise i midten af ​​rummet til at hjælpe køle dig . Loft fans ikke køle luften i rummet , kun folk i det , så der er ingen køling fordel til det samlede hjem til at forlade loftet fans på i tomme rum . Spare nogle electrictity ved at dreje dem ud, når du forlader.

Overvejelser

Vælg den rigtige størrelse loft blæser til værelset ved at måle længden og bredden af rum og gange længde gange bredde for at få de kvadratmeter af rummet. Energy Star hjemmeside anbefaler visse klinge spænd baseret på kvadratmeter i rummet. Hvis rummet er mindre end 75 kvadratmeter , skal du vælge et loft fan med en klinge span af 29-36 inches. Hvis rummet er 76-144 kvadratmeter , et loft fan med en klinge span af 36-42 inches er den rigtige størrelse til rummet. Hvis rummet er mellem 144 og 255 kvadratmeter , et loft fan med en klinge spændvidde på 44 inches er passende for værelset. For værelser, der er mellem 255 og 400 kvadratmeter, vil et loft fan med en klinge span af 50-54 inches være den rigtige størrelse til værelset.

Energibesparelser
< p> Korrekt klinge rotation for hver sæson kan spare penge på årlige energiforbrug ved at opretholde en mere konstant temperatur i rummet. Kold luft pools nær gulvet og varmere luft nær loftet . Ved at blande kold luft med den varmere luft , vil et klimaanlæg kører mindre hyppigt. Om vinteren vil varmeren køre mindre ofte.
Kig efter Energy Star-mærket

Energy Star -ratede loft fans er omkring 50 procent mere effektive end traditionel loft fans, så se efter Energy Star-mærket , når de køber et loft fan. En effektiv loft ventilator kan spare $ 15 per år på energi, der bruges til at drive loft fan.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com