# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan laver min Master Bedroom Cooler
Hvis du nogensinde har boet i et hus med ingen aircondition, du ved, det kan være ubehageligt i sommermånederne . Hvis du tilfældigvis bor i et fugtigt eller varmt del af landet kan temperaturen diktere, hvor meget tid du bruger i dit hjem. Der er flere ting , du kan gøre for at køle dit soveværelse uden at skulle købe en air condition eller andet udstyr. Hvad du har brug
2 fritstående elektriske ventilatorer
Lille rengøring kost
Gardiner myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Sådan Make My Master Bedroom Cooler
1 < p> Åbn eventuelle vinduer i rummet. Mange mennesker har tendens til at forlade deres vinduer lukkede af hensyn til sikkerheden , men hvis du er hjemme og føle sig sikker , gå videre og åbne vinduerne. Åbne windows vil lade kold luft i og samtidig lade nogle af den varme luft ud af rummet . Hvis du har forlader vinduerne lukket i et stykke tid , bør du bemærke rummet begynder at køle ned , når du åbner dem op .
2

Rengør skærmen dækker på fans i rummet. Støv og snavs har en tendens til at bygge op på skærmene dækker elektriske ventilatorer . Over tid dette støv og snavs begynde at sætte blæseren , reducerer mængden af ​​luft, der cirkulerer . Rengøring støvet ud med en lille kost vil ikke kun blæse mere kold luft ind i rummet , men vil fjerne støv og snavs , som du ellers ville være at inhalere .
3

Placer en af de fans over et åbent vindue , således at det at blæse luft ud af vinduet . Dette vil bidrage til at trække noget af den varme luft fra rummet og blæse det ud af huset , og dermed køling det off endnu mere. Læg den anden elektrisk ventilator på den modsatte ende af lokalet og lade det rotere ; dette vil hjælpe med at holde værelset ved en køligere temperatur. Hvis du har et loft fan, vende det på samt at hjælpe afkøles off Værelset samt.
4

Sluk alle unødvendige apparater, der kan producere varme. For eksempel , i løbet af dagen , du sandsynligvis ikke behøver at tænde lyset . Dette vil spare el og undgå at tilføje varme fra pæren. Sluk elektriske elementer såsom computere, hvis de ikke er i brug, da disse har tendens til at varme op så godt.
5

Sæt gardiner op på eventuelle vinduer, der giver sollys i. Hvis dit soveværelse bliver ramt med sollys i morgen eller i eftermiddag gennem nogen af vinduerne , sætte gardiner op for at stoppe sollys fra at komme i. Luk gardinerne kun i den tid af dagen , at direkte sollys kommer ind i lokalet . Når solen er flyttet , og der er ingen sollys kommer ind skal du så åbne gardiner til så luften kan cirkulere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com