# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire en Hampton Bay Loft Fan
Loft fans tjene som et aktiv til dit hjem miljø. De cirkulerer luft omkring et rum , så du kan reducere udgifterne til opvarmning og afkøling dit hjem. Desuden , de er stilfulde og tilføjer et strejf af klasse til et værelse. Med de rette værktøjer , er det ikke svært at wire en Hampton Bay loft fan. Ting du skal
Saber eller nøglehullet sav
Skruetrækker
Blyant
Elektrisk samleboks myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Installation af en Fan
1 < p > Installer et loft boks i den placering, hvor du vil have den fan, hvis du aldrig har haft en ventilator eller loft lysarmatur i rummet før . Beslut hvor du ønsker det og markere placeringen med den elektriske boks, du agter at bruge ved at spore dens omrids på loftet med en blyant.
2

Skær et hul langs omridset af kassen med et nøglehul eller bajonetsav . Monter boksen ind i hullet , indtil den nederste kant flugter med bunden af ​​loftet. Nagle det til støtte.
3

Sluk strømmen til kredsløbet ventilatoren skal bruge ved at vippe kontakten til positionen "off" . Læg et stykke tape til at markere overgangen til sikre, at ingen ved et uheld slår afbryderen til , mens du arbejder på den bane . Installer ledning korrekt diameter , normalt en 12 gauge isolerede ledninger . Skub et par inches af wiren ned i kassen , nok til at gøre det muligt for dig at foretage de tilslutninger til fan, og tilslut den anden ende til den eksisterende ledninger i loftet.
4

Skub montering beslag op i loftet , og fastgør monteringspladen til boksen ved hjælp af de to skruer, der fulgte med ventilator . Strip nok isolering fra både de hvide og sorte strømledninger (ca. ¾ ") for at gøre dig i stand til at vride dem sammen og hætte sikkert med isolerede ledninger nødder .
Udskiftning af en Fan
< br > 5

Luk for strømmen til kredsløbet slukket ved at slukke afbryderen . Dernæst
6

Monter den grønne jordledning på monteringsbeslaget til den grønne jordledning i loftet og sno dem sammen stramt . Du behøver ikke at isolere denne forbindelse, fordi jordledningen ikke leve.
7

Skub monteringsbeslaget op i loftet , og fastgør monteringspladen til boksen ved hjælp af de to skruer , der fulgte med ventilator. Strip nok isolering fra både de hvide og sorte strømledninger (ca. ¾ ") for at gøre det muligt for dig at vride dem sammen og hætte sikkert med isolerede ledninger nødder. Du kan også ombryde forbindelser med elektrisk tape , hvis du vil.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com