# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres en 12 Volt Fan
Ofte din bil har brug for en smule hjælp til at afkøle den varme kølevæske cirkulerer fra motoren til køleren. Det er her, 12 Volt fans kommer i handy , fordi de let kan monteres i motorrummet og bruges til at trække luft over radiatoren , fremskynde køleprocessen . Installation af 12 volt fans i biler er ikke svært , og kan løses ved ethvert hjem mekaniker . Hvad du har brug
12 Volt Fan
Elektrisk tape
Tænger
Skruetrækkere
barberblad
topnøgler
Vis Flere Instruktioner
1

Pop hætten af bilen og frakobler batterikablerne med topnøgler . Find et egnet sted til at montere 12 volt ventilator. ( Gode placeringer er foran køleren på bilens firewall eller bag radiatoren , monteret på radiatoren bolig. )
2

Brug hardwarens forudsat i ventilatoren kit til at fastgøre ventilatorophæng i placeringen af ​​dit valg. Skub ventilatoren i holderen og fastgør låsefligene .
3

Brug et barberblad til at skrabe en lille del (1 tomme eller deromkring) af batteriets positive kabel nøgne . Wrap enden af ​​strømkablet fra 12 volt blæser omkring denne nøgne sektion og derefter dække med elektrisk tape . Fastgør det negative kabel fra blæseren til en metal del af motorrummet med en metalplade skrue fra blæseren kit.
4

Sæt batterikablerne til batteripolerne og stram ned med topnøgler . Luk hætten og starte bilen . Ventilatoren skal tændes , når bilen begynder nu.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com