# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Stop nyt loft ventilator Noises
Det er frustrerende at indse, at dit loft fan gør en irriterende støj, når du tænder den for første gang . Medmindre et loft fan blev beskadiget under transporten , bør det ikke gøre en støj når den er installeret korrekt. Hvis støjen ikke går væk af sig selv , skal du bruge et par procedurer til at stoppe loft blæserstøj. Instruktioner
1

Lad ventilatoren køre i 72 timer. Mange nye fans i første omgang lave en summende støj . Det er muligt, at ventilatoren simpelthen nødt til at køre for en stund. Med en sådan brug , kan lyden gå væk.
2

Check for et elektrisk problem . En lysdæmper kan forårsage en fan at gøre en summende støj. Størstedelen af ​​loft fans er ikke lavet til at arbejde med en lysdæmper . Installér den korrekte elektrisk kontakt for at stoppe den summende støj.
3

Kontroller klingen sæt. Den Loft Fans hjemmeside siger fans har en matchet sæt af vinger, med hver har et gram forskel . Disse blade kunne have været et uheld arrangeret den forkerte vej , når ventilatoren blev installeret. Fjern bladene og vejes hver med gramskala . Opdel knivene, så de har skiftevis vægte.
4

Alle løse skruer , der kan have kommet løs , når ventilatoren var i transit eller ved at blive installeret .
5.

Balance knive ved hjælp af en ventilator afbalancering kit . En afbalancering kit har en vægtet materiale, klip på hver vinge . Følg anvisningerne på sættet til at afbalancere knivene.
6

Tag loft fan tilbage til hvor du har købt den og bytte den til en anden. Du har måske købt en defekt loft fan.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com