# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
The Best Loft Fan Løg
Loft fans er et fantastisk tilbehør til at have i ethvert rum. Loft fans kan bruges hele året rundt for at hjælpe med at reducere opvarmning og afkøling omkostninger. De er elegante og funktionelle, men i nogle tilfælde lysene på loftet fan kan være en plage . Lys sommetider brænde ud på de mest ubelejlige tidspunkter. Denne liste vil hjælpe med at løse dette problem ved at give dig en kort menu af de bedste loft fan pærer. Spiral Compact Fluorescerende pærer ( CFL )

TCP, Inc. tilbyder en energieffektiv og miljøvenlig , 2- watt loft fan pære, der har en gennemsnitlig rate levetid på 8.000 timer. Denne pære kan prale med en mini- spiralform og en varm hvid glød. Denne lille pære er cirka tre inches lang med en medium skrue base. Det vil spare dig $ 12,00 i en pære livscyklus. Der er også mange andre pærer CFL på markedet, der er lige så effektive. Når du vælger en CFL pære kigge efter godkendte regeringen Energy Star-mærket .

Energy Star Rated

Energy Star vurderet pærer er langtidsholdbare, og derfor kræver færre pære ændringer . De er omkostningseffektive med evnen til at reducere el-regninger med $ 15,00 om året. Energy Star vurderet lysstofrør bruger 13 watt , mens glødepærer bruger 60 watt. Disse pærer har også producenten garanterede garantier . Energy Star pærer skal opfylde krav til ydeevne , herunder effektivitet, lumen vedligeholdelse, levetid (må have vurderet levetid på 6.000 timer af højere) , starttidspunkt , opvarmningstid , sikkerhed, pålidelighed, farve konsistens , farvegengivelsesindeks , kvalitetskontrol , kviksølv kontrol og andre Federal Trade Commission krav.
Dekorative Bulb

Dekorative loft fan pærer kommer i den mest genkendelige form for flammen spids . Supra Livet har udviklet en pære til at vare op til 15 gange længere end andre basale pærer. Disse pærer er bygget med varige materialer som messing for at forhindre korrosion . Der er andre pærer dekorative loft fan på markedet, der viser sig at være lige så holdbar. Dette gør et godt alternativ for dem, der ikke begunstiger spiralform CFL s , hvilket undertiden kan være meget uinteressante i et loft fan.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com