# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Alternativ til Loft Fans
Loft fans kan være en energibesparende køle -strategi , men deres installation er ikke altid muligt . Uanset om du bor i en lejlighed , har meget lave lofter eller ikke har råd en fan til alle rum i dit hjem , er der flere alternativer til loftet fans. Bærbare fans

Bærbare fans kommer i mange formater , herunder Boxventilatorer, piedestal fans , tabel fans, tårn fans og vindue fans . De tilbyder mange fordele i forhold til loftet fans. Ofte bærbare fans er billigere at købe og ikke kræver meget strøm til at køre, især sammenlignet med et centralt kølesystem. Fordi de er som regel let og nem at flytte rundt, kan du placere dem til at blæse i retning af en vis del af rummet eller flytte dem til en anden plads. Nogle enheder har særlige funktioner , herunder timere, fjernbetjeninger samt svingning kapaciteter.
Naturlig Ventilation

Stol på passive køling strategier i stedet for at installere et loft fan. Åbn modsatrettede vinduer for at skabe et tværgående strøm brise i dit hjem. Ældre huse blev bygget med agterspejl vinduer over døren . Da varmen stiger , er disse interiør "vinduer " så luften kan cirkulere blandt værelser. Installer vindue nuancer at blokere direkte sollys, som kan opvarme et rum med flere grader . Høje træer og buske kan også hjælpe til at blokere sollys og holde dit hjem køligere.
Andre ideer

Vælg en utraditionel loftmonteret fan. Mange producenter gør " loft Huggers " at fastholde en stram profil til loftet. Disse fungerer specielt godt for rum med lavt til loftet . Undgå at knytte lysarmaturer og i stedet satse på omgivende lys fra lamper eller vægbeslag . Et andet produkt til at overveje, er en DiskFan (se ressource sektionen ) . I modsætning til en propel fan, er mindre end den gennemsnitlige lysarmatur og cirkulere luft i rummet uden at skabe et udkast disse kompakte enheder.

Selvom ikke en budget-venlige eller øko-bevidste indstilling, kan du stole på dit centrale varme og air -system eller vindue klimaanlæg at køle dit hjem .

Hus Have © have.989214.com