# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Instruktioner til installation af Hampton Bay Loft Fan
Hampton Bay loft fans er de mest populære loftet fans solgt . De er kendt for deres stil og holdbarhed. Installation af en Hampton Bay loft fan er forholdsvis let , men du bør have en grundlæggende forståelse af loft fan installation. For yderligere spørgsmål , kontakt din lokale Home Depot ; de er en stor forhandler af Hampton Bay produkter. Hampton Bay Loft Fans

Når du installerer en Hampton Bay fan , vælge en central placering, hvor ventilatoren vil tilbyde den mest gavn. For nemmere installation , vælge en placering, der har en eksisterende lys , eller hvor et tidligere loft ventilator var engang placeret. Sluk for strømmen til denne placering på de vigtigste elektriske boks .

Mark stedet på din nye Hampton Bay loft fan ved at placere den elektriske boks på loftet og mærkning med en blyant. Hvis du har brug for et større hul , skal du bruge et nøglehul sav til at skære den ekstra loftet.

Skub elektriske boks ind i hullet. Skub kassen i , indtil den flugter med bunden af loftet , og fastgør med skruerne , der leveres med den elektriske boks .
Installation af Loft Fan

Match wire farver sammen ; match hvid til hvid og sort til sort wires.You får brug for hjælp til installation , så du kan vride wiren sammen, mens en anden person holder loft ventilator .

Når ledningerne er fastgjort sammen , sikre dem med wire nødder , der kommer med Hampton Bay loft fan .

Skub monteringsbeslaget , der kommer med Hampton Bay loft ventilator op til det elektriske boks , og fastgør det med de skruer, der fulgte med fan.Secure den Hampton Bay loft ventilator til loftet , og sørg for at bruge de skruer, der fulgte med ventilator. Skub loftet knive ind, indtil du hører dem lås. Fastgør pull -kæden og teste blæseren ved at tænde for strømmen på de vigtigste kassen.

Hus Have © have.989214.com