# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan får du den fjernbetjening Loft Fan Light til at tænde på Wall Switch
Under et loft fan med en fjernbetjening er meget praktisk - indtil fjernbetjeningen ikke længere fungerer. At være i stand til at betjene loftet fan endnu en gang fra kontakten i væggen giver dig mulighed for at holde dit loft fan , og ikke nødt til at erstatte det. Du kan have til at gå tilbage til at trække på kæder , men det er en meget enklere løsning end at købe og installere en anden fan. Den bedste del er, at du ikke behøver at fjerne blæseren fra loftet for at foretage ændringerne . Ting du skal
Beskyttelsesbriller
Stepladder
Skruetrækker
Orange wire-stik myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for el til loftet ventilator ved at slukke sin breaker i målertavlen .
2

Tag loft fan baldakin. Den baldakin tillægger loftet og dækker loft ventilator hængende beslag og loft ventilator elektriske boks . Fjernelse af baldakin udsætter ledninger og fjernbetjeningen modtager. Kalechen er fastgjort med fire eller flere skruer.
3

Find loftsventilator fjernmodtager . Modtageren vil enten være cirkulær eller rektangulær . Et sæt af tråde er fastgjort ved hver ende eller overfor hinanden , afhængigt af modtagerens form. Den ene side har tre ledninger - . " Light kit" en hvid , en sort og en wire mærket Den anden side har en sort ledning og kun en hvid ledning.
4

Afbryd den eksterne modtager. Find wire stik , der forbinder alle ledningerne fra modtageren til loftet fan . Snoet hver stikket for at fjerne det fra ledningerne. Der vil være i alt fem forbindelser. Træk ledningerne ud , efter at du har fjernet stikkene. Fjern receiveren fra loftet fan.
5.

Wire loft ventilator til huset strømforsyning. Strømforsyningsledningerne er forbundet til loftet fan vægkontakt og fortsætte på de vigtigste elektriske panel . Find den hvide ledning fra strømforsyningen og forbinde det med det hvide loft ventilator wire, vride en orange ledning stik på par. Find det sorte strømforsyning ledning. Tilslut den til den sorte loft ventilator tråd og "light kit" wire, vride en orange ledning stik på alle tre ledninger. Skub alle ledningerne i loftet fan elektriske boks , folde dem forsigtigt efter behov.
6

Udskift loft fan baldakin. Fastgør det ved hjælp af de skruer, du fjernede i trin 2 .
7

Tænd elektricitet til loftet fan ved at tænde sin breaker i målertavlen .
< br >

Hus Have © have.989214.com