# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Loft Fan Alternativer
Behovet for loftet alternativer opstår på grund af nogle almindelige begrænsninger af loftet fans , såsom lille udvalg køling og immobilitet . Andre årsager omfatter også lave lofter højder og den betydelige mængde af elektricitet, der anvendes til at drive sådanne fans. Loft ventilator alternativer kan hjælpe med at overvinde de problemer, der er forbundet med traditionelle loft fans. Kolonne Fans

Kolonne fans er mobile fans, der nemt kan passe i små steder gør dem en god løsning til trange rum . De er lette, mobile og kan rettes til at blæse i bestemte retninger . Kolonne fans er også billigere og vil ikke bruge meget strøm .

Hele House Fan

Hele huset fans er store enheder , der er installeret i loftet og trækker luft fra hele huset før udmattende det ud gennem loftsrum ventilationskanaler. Ifølge Honolulu Star Bulletin , er disse fans at blive ganske populære på grund af deres billige driftsform. Men på trods af hele huset fans var billig og diskret , kan de være ganske højt og vanskeligt at installere .

Hugger Fans

Hugger fans ser meget lig regelmæssige loftsventilator. Men mens loftet fans hænge fra en ned - stang , er disse fans monteret flugter med loftet . Nogle Hugger fans er designet med mindre ventilator motor eller oprettet med klinger med mindre stigning , således at de ikke ville få loftet til at vibrere , når de løber . Ulempen er imidlertid, at luft bevægelse er begrænset på grund af afstanden mellem knivene og loftet .
Oscillerende Fans

Oscillerende fans er små og blæse luft i forskellige retninger omkring et rum. Sådanne fans normalt kommer med en klinge enhed, der er indeholdt i en beskyttende grill , og en motor hoved på toppen af ​​en søjle . Brugere af disse fans kan bestemme vinklen , feje og ventilatorernes omdrejningstal , hvilket giver større fleksibilitet. Honolulu Star Bulletin rapporterer, at oscillerende fans er billig og mobil ; men de kan være problematisk , da de har kortere liv og er tilbøjelige til støv ophobninger.
Air Conditioner

Klimaanlæg tilbyde meget overlegen køling sammenlignet med regelmæssige loftsventilator . Window klimaanlæg kan knyttes til vinduer i løbet af sommeren og derefter fjernes senere , mens centrale og split klimaanlæg tilbyde et større udvalg af køling. Disse maskiner også filtrere luften og fjerne fugtighed fra værelser . Men de er dyrere end de fleste typer af fans, har brug for mere elektricitet til at drive og kræver vedligeholdelse jævnligt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com