# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan du udskifter et loft ventilator med en Extension Rod
Du kan fjerne et loft ventilator , der er for tæt på loftet og installere en udvidelse stang. Tilføjelse af en udvidelse stang til et loft fan sænker ventilatoren tættere på gulvet. Nogle typer af loftet fans kommer med en valgfri udvidelse stang eller downrod . Du kan erstatte et loft ventilator med en forlængelsesstang ved først at fjerne blæseren fra loftet. Ting du skal
Skruetrækker
Downrod
Downrod montere
Stik polet
Cotter pin
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk magt til rummet. Gå til panelet kredsløb at slukke kredsløbet for værelset.
2

Fjern de skruer , der bruges til at fastgøre baldakin til monteringsbeslaget i loftet med skruetrækkeren.


3

Hold ventilator for at holde det fra at falde , og sænk baldakin til at afsløre de elektriske ledninger . Skru wire covers , og snoet de elektriske ledninger. Tag jordledningen ved at skrue jorden skruen med skruetrækkeren .
4

Fjern blæseren , og sæt den på gulvet.
5.

Fastgør downrod til downrod mount. Bolden ende af mount har brug for at stå op mod loftet . Fastgør downrod til downrod montere ved at stramme skruen på bjerget med skruetrækkeren.
6

Sæt ledningerne fra blæsermotoren i downrod og baldakin.
7 < p> Placer downrod på stikket post eller åg på motoren. Juster hullerne på downrod og stillingen . Sæt stikket pin i hullerne , og bruge splitten for at fastgøre stikket pin .
8

Spænd stilleskruen på downrod med skruetrækkeren at fastgøre den til motoren.
< br > 9

Placer downrod montere i monteringsbeslaget . Rillen på downrod mount har brug for at passe ind i tappen på monteringsbeslaget .
10

Sno den hvide ledning sammen , og skru på en wire dækning. Gentag dette trin med den sorte ledning . Tilslut den grønne ledning til jordingsskruen på monteringsbeslaget .
11

Sæt baldakin på monteringsbeslaget, og fastgør det med skruerne. Tænd for strømmen til plads til at fuldføre projektet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com