# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan virker et hjem FAN Arbejde
? Udstødning fans giver ventilation, der ekskluderer røg , lugte og dampe fra inde i et hjem . Dette er nyttigt i køkken og badeværelse områder , hvor luftkvaliteten kan svinge ofte. Fås i standard-og inline -modeller , udsugnings også reducere fugt, der kan føre til svamp vækst. Funktion

dampe, røg og gasser kan skyldes husholdningernes aktiviteter såsom madlavning, rengøring , bruse-og karbad . Udsugnings fjerne disse elementer ved at trække dem ind i en slids og blæse dem uden for huset . I badeværelser , udsugnings fjerne lugt , røg og fugt eller fugt.

Typer

Udstødning fans er tilgængelige i standard og inline -modeller. Standard udsugnings er som regel lettere at installere , men er begrænset, placering. De fleste er placeret lige over loftet og oprette forbindelse til et tag udluftning . De kan også monteres på væggen , hvor de lever inde luft direkte til ydersiden af huset. Vægt og pladskrav , især med drop-in lofter, kan kræve nogle standard udsugnings at blive suspenderet fra loftet strøer . Standard udstødning fans er til rådighed, der kombinerer ventilation med belysning og varme - lampe funktioner.

Inline røgsuger gælder ikke nogen vægt på eller nær loftet niveau . I stedet er det monteret på en tværbjælke på loftet. Rør løber fra blæseren til udluftninger i loft og tag. Da en inline ventilator kan installeres længere væk fra loftet ventilationskanaler , er blæserstøj reduceres.
Loft Vent

Loftet udluftning af en røgsuger er installeret i rummet, hvor luften skal udluftes eller evakueret. Udluftningshullet er en åbning i loftet , at luft suges ind ved ventilatormotoren . Med standard udstødning fans , udluftning indtag er en del af ventilatoren . Med inline udstødning fans , er udluftning indtagelse er knyttet til ventilatormotoren ved kanalen eller slange .
Tagluge

tagudluftningsanordning er, hvor en udstødningsgas fan udledninger eller ventilationskanaler luft inde i hjemmet til ydersiden. Det er ofte et lille rør eller en stak , der stiger fra taget. Taget udluftning er forbundet til ventilatoren motor ved en kanal .
Fan Operation

Både standard-og inline udsugnings arbejde ud af en push-pull tilgang. Ventilatoren selv er hovedsagelig en lille blæser motor. Når der blæses luft eller skubbes mod en tagudluftningsanordning , skaber sugning eller trækker luft fra den anden side af blæsermotoren . Dette svarer til, hvordan et vakuum virker. Da luft suges ind i ventilatoren , det er blæst ud i den anden ende til taget, hvor det er afladet.

Hus Have © have.989214.com