# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan køber Loft Fans til Cathedral Lofter
Hvis du ønsker at købe en katedral loft fan , bliver du nødt til at se på omkostningerne , udseende , tilgængelighed og praktiske installation. Der er formentlig ingen loftet over din domkirke loftet, så du skal være sikker på, at der er en diskret måde at tilslutte blæseren til en strømkilde. Du skal også have en enhed, der kommer med en fjernbetjening . Du ønsker en sikkerhed for, at når ventilatoren er installeret, vil du ikke nødt til at klatre op ad en stige eller regelmæssigt ansætte en elektriker til at vedligeholde det. Instruktioner
1

Kontakt en elektriker . Han kan se ud over det elektriske system i dit hus , og fortælle dig, hvilke typer af fans vil arbejde med din katedral loft. Du kan få brug ham til at installere enheden efter købet, så det er værd den ekstra regning . Denne konsultation kan være et estimat for det arbejde , så du kan derefter faktor i omkostningerne til arbejdskraft , når der træffes beslutning om , hvor meget at bruge på fan, og du stadig har mulighed for at kigge efter en elektriker , der vil gøre arbejdet for mindre.
2

Besøg en belysning butik eller store hardware butik, der har et stort udvalg af loftet fans. Du kan gennemse online så godt , men det er bedre at handle personligt , hvis du ønsker at visualisere, hvordan en fan ville blande sig eller kontrast til vægge og loft i et rum . Bring værelse målinger og højden af ​​dit loft , hvis du har disse oplysninger til rådighed samt eventuelle anbefalinger du har fået fra en elektriker. Hvis du udskifter en eksisterende katedral loft kan notere mærke og modelnummer af den pågældende enhed , eller specifikationer, som kan omfatte længden af vinger , hestekræfter og om vingerne er lavet af træ eller plastik.


3

Begræns dine valg til noget, der har en garanti eller garanti på produktet. Dette er vigtigt, fordi du ikke vil have nem adgang til en høj loft til at fastsætte enheden selv eller udskiftning af dele , hvis noget går galt. Hvis købet ikke omfatter en serviceaftale , du i det mindste ønsker reservedele eller udskiftning produkt omfattet hjælp til dækning af omkostningerne i forbindelse med en elektriker. Læse over garantierne for fans meget grundigt for at konstatere , om hele fan, eller bare motoren , er dækket. Længden af garantier typisk fra fem år til at levetid dækning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com