# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvilken retning skal en loftsventilator Turn
? Loft fans bruger langt mindre energi end klimaanlæg , om den samme mængde energi , som det tager at drive en 100 -watt pære. Løb fans i sommeren gør værelser føle køligere og giver folk mulighed for at sætte termostater højere. Om vinteren, kan loftet fans også køres for at hjælpe bedre at distribuere den varme luft , der allerede i rummet. Sommer Køleeffekt

Loft fans ikke bringe ned for temperaturen i et rum , de bare gøre det føler, at vejen fra vind - chill effekt , de skaber. Fan blade er sat i en vinkel , således at dreje vingerne mod uret på medium eller høje hastigheder bevæger luft. Den resulterende brise fordamper fugten fra huden og gør folk føler køligere. Stående direkte under fan, bør du føle en kølig vind , når ventilatoren roterer korrekt. Større rum kan have brug for mere end en ventilator til at røre luften nok, så det dækker hele området.
Varmefordeling i Winter

En kontakt på de fleste fans vender motoren så knive kan dreje med uret om vinteren, hvilket effektivt ændrer konfigurationen af hvordan bladene skærer gennem luften , hvilket får luft til at bevæge sig anderledes. Kørsel af en fan i vinter kræfter varm luft , der steg til loftet tilbage ned mod de lavere niveauer i rummet. I koldt vejr, loft ventilator hjælper med at reducere antallet af gange, en ovn cykler , fordi den varme luft , som ville have været spildt på loftet niveau er bragt til termostat -niveau. Termostaten registrerer varme og ovnen forbliver slukket . Med ventilatoren højredrejende , ledes der kold luft opad , derefter ned langs kanten af ​​rummet . Fans bør køres ved lav hastighed i kolde måneder til at forhindre enhver vind - chill effekt.
Milde vejr dage

Vinteren er den eneste gang roterende loft fans med uret giver mening. Mildt vejr kan være for varmt til at føle sig godt tilpas , men ikke varmt nok til at retfærdiggøre at køre klimaanlægget. Et loft fan brise hjælper med at holde folk føler cool og til en langt lavere pris end at bruge aircondition.
Running Fans All Day

sommeren , loft fans behøver kun at være bruges, når folk er til stede i lokalet , da lufttemperaturen er uændret med en ventilator kører. Holde blæseren på når ingen er til stede simpelthen spild af elektricitet. Men da loftet fans gøre påvirke værelse temperaturer om vinteren , kan fans holdes kørende , uanset om folk er til stede.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com