# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Loft ventilator med Lights Installation
Hvis du leder efter en måde at hjælpe med at gøre dit hjem mere energieffektive , at installere et loft fan kan hjælpe udrette det . Et loft ventilator skaber kølige briser i løbet af sommeren , og reducerer mængden af ​​tid, dit klimaanlæg kører. Om vinteren kan ventilatoren køre den varme luft , der stiger til loftet ned mod gulvet, holde dit hus varmere. Nogle loft ventilator modeller leveres med lamper knyttet , hvilket betyder du kan erstatte et eksisterende lysarmatur med en tændt loft ventilator , hvilket eliminerer behovet for at køre flere wiring.Things du har brug
Skruetrækker
brækjern
1/2-inch dyb pandekage kasse
Kabelstik
Indervæg så
Goggles
Mask hoteltilbud Knockout hulning
Loft medaljon myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

slukke for strømmen til den eksisterende lysarmatur på din primære elektriske boks . Drej lyskontakten til og fra for at teste kredsløbet.
2

Fjern låget eller skygge , der dækker pæren på armaturet , derefter fjerne pæren.
3

Skru møtrikker eller skruer, der holder armaturet til loftet og langsomt sænke stativ.
4

untwist plast twist -on wire stik. Adskil ledningerne på belysningsarmatur fra ledninger , der fører fra din vigtigste elektrisk felt .
5.

Fjern elektriske boks fra loftet. Hvis det er skruet til loftet tværbjælke , skru det. Hvis det er naglet til bjælken , lirke det ud med et brækjern .
6

Placer en 1/2-inch dyb pandekage kasse mod loftet , centrering det over en tværbjælke . Trace omridset af kassen på loft . Vedhæft et kabelstik til pandekage kassen. En pandekage boks er en rund , smal elektrisk boks, der kan bruges, når du ikke har brug for en fuld størrelse elektriske boks .
7.

Skær et hul i loftet med en gipsvæg sav efter sporing. Brug beskyttelsesbriller og dække din mund med en maske eller lignende formål at undgå vejrtrækning i gipsvæg støv .
8

Skub elektriske kabler , der kommer fra loftet gennem knockout hul i pandekage kassen. Knockout hul er lille , forsænket cirkel på pandekage boks, der fjernes for at give elektrisk kabel til at gå ind i boksen . Du kan slå det ud med en skruetrækker eller knockout hulning . Kør dem under kabelstik og stram skruen for at holde ledningerne på plads. Placer pandekage kassen ind i hullet i loftet og fastgør den til loft tværbjælke med de medfølgende skruer . Hvis der er en ikke-byggemodnede kobber ( jordforbindelse ) ledning der kommer fra de vigtigste elektriske boks , pak det omkring grundstødningen skruen i pandekage boksen og spænd skruen . Lad resten af ​​ledningerne hænge ned .
9.

Dæk hul i loftet fra den gamle lampen. Du kan enten skære et stykke drywall til at passe hullet og lappe det på plads , eller du kan installere et loft medaljon centreret over pandekage boks, som vil dække det gamle hul .
10

Placer loftsplade over pandekage boksen og trække ledningerne gennem hullet i midten af ​​pandekage kassen. Fastgør loftspladen til pandekage kassen.
11

Løft blæseren motorhuset samling til loftet, så du kan tilslutte ledningerne. Ideelt set , ville du have en assistent til at holde huset forsamling , mens du tilslutter ledningerne , men hvis du ikke gør , hænge baldakinen ( metalpladen øverst på den samling, der dækker ledningerne ) over den ene side af loftet plade.
12

Forbind ledningerne fra blæseren til ledningerne fra loftet. Sno de nøgne ender af ledningerne sammen med plastik stik caps. Tilslut de hvide ledninger til de hvide ledninger og de ​​sorte ledninger til de sorte ledninger . Hvis du har en jordledning , der fører fra den elektriske boks , skal du tilslutte det til den grønne ledning fra blæseren huset.
13

Løft baldakin i stilling mod loftet og skru det fast . Hoteltilbud
14

Fastgør ventilatorbladene til bladet jern med de medfølgende skruer . Klingen strygejern er metalstykker , der forbinder de ventilatorblade til motorhuset .
15

Slut lysarmatur boliger til ledningen , der fører gennem ventilatoren , efter fabrikantens anvisninger.

16

Installer pære og skygge eller dække , alt efter hvad der er forsynet med ventilator .
17

Gendan magten til det elektriske kredsløb og teste blæseren.

Hus Have © have.989214.com