# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvorfor er knive på Fans Skråtstillede
? Fans kan være en effektiv måde at holde køligt på varme dage uden at køre op din el-regninger , men du kan til tider finde dig selv spekulerer på , hvordan de arbejder , og hvorfor de er designet den måde, de er. Konkret , hvorfor bladene skrå ? The Simple Machines

Selv almindelige mennesker tænker ofte på en maskine som en mekanisk enhed som en bil eller en fan, fysikere definerer en maskine som helst enhed , uanset hvor komplekse eller simple , der hjælper med at arbejde . Fysikere definerer seks typer af simple maskiner . De er skråplan , kilen , skruen , remskiven , i håndtaget, hjulet og akslen.
Skruen

Skråtstillede fan vinger er et eksempel af " skruen" simpel maskine ; Men de er ikke de mest intuitive eksempel , så for at lære konceptet, starte med en almindelig skrue. Det er lettere at køre en skrue i en blok af træ, fordi trådene tjene til at øge den afstand, over hvilken arbejdet udføres .
Screw Versus Nail

Dette kan ses ved at sammenligne en skrue et søm. Et søm , der går ind i en træklods , flytter alt kun 1 til 2 inches , hvilket betyder alle de nødvendige kraft til at drive søm i , skal anvendes over denne afstand. Til sammenligning skal en skrue vrides , og dette gør det muligt at oversætte en stor mængde af cirkulær bevægelse i en lille mængde af bevægelse fremad . For eksempel, hvis det tager 100 £ . af kraft til at køre en 1 -tommer søm i en træklods , så skal du anvende 100 £ . af kraft per tomme . Dog kan en 1 -tommer skrue kræver i alt 100 inches af cirkulær bevægelse til at køre ind i træet. Da bevægelsen er spredt ud over en 100 inches, snarere end en enkelt tomme , den nødvendige kraft per inch er meget mindre : 1/100 lb kraft per inch
Fan Blades hoteltilbud .

nu kan du forestille dig en fan som en slags omvendt skrue - i stedet for at skrue op i luften , som en almindelig skrue går ind i en træ, ventilatoren skubber luften væk. Ved at vippe bladet og ved hjælp af en skrue bevægelse er den samlede kraft, der kræves af ventilatoren reduceres , og det betyder, at ventilatoren kan bruge en svagere , billigere motor og mindre strøm for at opnå den samme effekt.

Hus Have © have.989214.com