# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hvordan at vide , om eller ikke at erstatte et badeværelse Fan
Badeværelse fans hjælpe cirkulere luft under toiletbrug og fjerne overskydende fugt under et brusebad. , På grund af de høje mængder af fugtighed i badeværelser, vragrester har tendens til at bygge op i blæserhuset og omkring grillen. Hvis husejere undlader at vedligeholde deres badeværelse fan gennem rengøringsprocedurer , kan de indsamlede vragrester have en negativ effekt på den måde ventilatoren udfører , hvilket fører til slibning eller rivning lyde under brug. Opmærksom på blæseren adfærd over tid kan hjælpe dig med at vide , om ikke at erstatte den. Instruktioner
1

Lyt efter ændringer i den måde blæseren lyder under drift. Hvis det gør slibning, knasende eller andre usædvanlige lyde , kan vragrester eller alder skal påvirke produktiviteten.
2

Kig efter skilte op ophobet affald på grillen. Du vil måske se grå fuzz hængende fra bunden , og bemærk, at ventilationshullerne i grillen er fuld af støv . Dette indikerer, at rengøring er det næste skridt .
3

Bemærk hvor længe blæseren har været i brug . Simpelthen fordi en fan er gammel betyder ikke nødvendigvis, det skal udskiftes . Hvis du bruge ventilator hver dag, er det mere sandsynligt at bære ud , før en fan , der ikke bliver brugt så ofte
4

Forsøg at rense blæseren , før du udskifter den, da dette kan hjælpe dig med at få mere liv ud af det. Husholdning Channel anbefaler afmonterer gitter fra ventilatoren boliger og ved hjælp af en støvsuger med en børste for at fjerne enhver oprustning , som kan hindre fan fra at gøre sit arbejde . Du kan rengøre både grillen og stalden med børsten på støvsugeren .
5

Afgør, om blæseren er stadig alt for støjende efter rengøring. Hvis det er, så kan det være at blive for gammel til at fungere som det skal, i hvilket tilfælde det skal udskiftes .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com