# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Electric Fan Reparation Tutorial
Elektriske ventilatorer supplere et hjem udseende og giver funktionelle luftcirkulation. En elektrisk ventilator har en simpel mekanisk konstruktion, og husejere kan gøre mange reparationer nemt. Identifikation

Elektriske ventilatorer er tilgængelige i en række forskellige former for forskellige anvendelser . Tabel fans, vindue fans og loftsventilator alle har samme grundlæggende mekaniske konfiguration - flere knive , der er knyttet til en motor - men bruges til at opnå forskellige køling mål. Mange hjem fans hardwired ind i el-forsyningen via ledninger ; andre, såsom tabel fans , er drevet gennem en stikkontakt stik.
Reparation

Motoren er den komponent , der normalt vinder på en elektrisk ventilator . En motor er let tilgængelig og kan udskiftes ved at tage sit modul krop fra elektriske ledninger og montere en ny motor. Er ikke påkrævet Storstilet elektriske ledninger procedurer for disse ventilatortyper .

Overvejelser

Ventilatorvinger er let udskiftelige , hvis de bliver beskadiget . Typisk skruer holde vinger til ventilatorens monteringsudstyr. Afbryd strømmen til en fan , før demontering dets komponenter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com