# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan foretages fejlfinding af en Hampton Bay Fan
Hampton Bay fans er et populært valg for mange husejere . De kommer i mange forskellige design og finish , og er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed. Der er tidspunkter , men når en Hampton Bay fan funktionsfejl. Før du ringer en reparatør , prøv selv fejlfinding af problemet . Spørgsmålet kan være en simpel en, som du kan løse uden udgifter til en service opkald. Som altid henvises til brugermanualen til din specifikke Hampton Bay fan. Ting du skal
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Sørg fan kontroller fungerer. Træk pull kæden til at se, om ventilatoren fungerer ved de høje , mellemstore og lave hastigheder , der er beskrevet i brugermanualen . Kontrollér bak-kontakten på ventilatorhuset ved at sætte den fremad og derefter tilbage at se, om ventilatorbladene flytte uret og derefter mod uret.
2

Kontrollér fjernbetjeningen til blæseren til at se, om det fungerer. Hvis ikke, skal du udskifte batteriet og prøve at bruge det igen.
3

Sørg både blæser og lys ( hvis du har en) arbejder . Hvis begge er ikke, kan du have en forbindelse problem. Træk ventilatoren boliger ned fra loftet. Du kan være nødt til at bruge en skruetrækker til at løsne huset. Kig på ledningerne for at sikre, at de ikke er beskadiget eller flosset , og at de alle er tilsluttet korrekt. Kontroller også afbryder for kredsløbet , der kører ventilatoren. Hvis det er udløst , skal du prøve at vende det igen. Hvis den udløses igen , kan du have en kortslutning i ventilatoren.
4

Kontrollér, at knivene vender frit. Hvis ikke, kan en lejet blive hængende , svinghjulet kunne brydes eller snavs kan indgives i motoren eller knive. Åbn motorhuset med skruetrækkeren til at fjerne skruerne holder den på plads . Drej motoren langsomt med hånden og lyt efter støj. Hvis du hører noget , kigge efter eventuelle genstande, der kan komme i kontakt med rotoren.
5

Look at se , om forbindelsen mellem strømkilden og lyset kit ventilatoren fungerer , men det lys er det ikke. Look at se, at de røde /blå /sort og hvid stribede ledninger er tilsluttet strømkilden. Den hvide ledning skal tilsluttes den hvide ledning (r) inde i kontakten boliger så godt.
6

Sørg ventilatoren er stabil og ikke vakle . Hvis ja, bøje knivene i hånden til en fladere pitch, men gør det omhyggeligt, så du ikke knække vingerne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com