# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Flush Mount With No Extension Rod på en Harbor Breeze Fan
Harbor Breeze, Lowe hus loft fan brand, giver mulighed for indbygning når forlængelse eller lystfiskeri ventilatoren er ikke påkrævet. Harbor Breeze fans kommer med hardware og monteringsbeslag er nødvendige for at udføre installationen , med kun fælles husstand værktøjer påkrævet. Flush montering af en Harbor Breeze fan er gjort lettere ved et system, der tillader begge hænder til at blive afsat til ledninger , uden at skulle støtte de unit.Things du har brug
stjerneskruetrækker
Elektrisk tape
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk på afbryderen leverer strøm til blæseren boksen hovedfeltet .
2

Skru blæseren monteringsbeslaget til de to gevind tænder på metal fan boks i loftet, ved hjælp af de medfølgende skruer og skiver og en stjerneskruetrækker. Ignorer koppen i midten for downrod ; det bruges ikke til en flush -mount installation .
3

Find de sorte , hvide og nøgne /grønne ledninger , der fører fra fan boks . Træk disse ledninger gennem monteringsbeslaget .
4

Skru blæseren svøb til toppen af ​​ventilatorens motor mount , ved hjælp af Phillips skruetrækker. Hæng fan fra den ene side med J- krog på loftet beslag .
5.

Match ledningerne inde i blæseren med ledninger stikker ud fra loftet. Anbring dem parallelt med hinanden . Sno en medfølgende wire møtrik i hvert par , indtil hånd -tight . Wrap et lag af elektrisk tape rundt om wiren og wiren møtrik krydset.
6

Skub op på ventilator , tilpasse hullerne på afskærmningen med de gevindskårne huller på beslaget. Kør en Phillips skrue gennem hvert hul i ligklæde at parre den på beslaget.
7.

Skru plastik motor blokke fra fan klinge arm steder, ved hjælp af Phillips skruetrækker. Skru fan våben til undersiden af ​​motor mount med de medfølgende Phillips skruer og skiver.
8

Skru ventilatorbladene til arme med den medfølgende hardware og Philips skruetrækker. Slå afbryderen igen og teste blæseren ved at trække pull kæden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com