# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan installeres Panasonic Badeværelse Fans
Et badeværelse loft ventilator har den vigtige opgave med at fjerne lugt og fugt fra dit badeværelse. Lugte, mens ubehageligt , vil ikke forårsage nogen skade på dit hjem , men fugt opbygge inde i badeværelset kan føre til mug og meldug vækst. Et selskab, der fremstiller badeværelse loft fans er Panasonic , hvilket gør badeværelse fans , der er forholdsvis roligt. Installation af en ny fan eller udskifte et gammelt ene er et projekt, som du kan gennemføre på en dag. Ting du skal
Stud Finder
Bor hoteltilbud Skruer
3/8-inch spade bit
Handsker
Mask
Beskyttelsesbriller
Målebånd
Framing firkantet
Bajonetsav
Indervæg så
Elektrisk kabel
Elektrisk ledning (hvis ikke)
plaststik caps
1 1/2-inch rustfrit stål drywall skruer hoteltilbud spirokanal
Metallic gaffatape
Fleksibel kanal
Wall cap
4-tommer hulsav
12-tommer lang stik kanal
Gummipakning
Stige
Silikone lim hoteltilbud elektriker
Indervæg kniv
Nedstryger
fugemassen
Indervæg tape myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Udluftning Gennem Attic tag
1

Find loftsbjælker med en stud finderen.
2

Markér placeringen af ​​blæseren ved at køre en skrue gennem loftet eller bore et hul med en 3/8-inch spade bit. Vælg en placering mellem to loftsbjælker i midten af rummet.
3

Tilslut adapteren til kanalen til den side af blæseren kroppen med den medfølgende fingerskrue .
< br > 4

Gå ind på loftet og fjerne isoleringen fra omkring skruen eller hul, du boret ind i loftet, og derefter vende tilbage til badeværelset. Bær handsker, en maske og beskyttelsesbriller ved håndtering af isoleringen.
5.

måle størrelsen af ventilatoren indtag port og markere omridset af havnen på loftet med en indramning firkant. Indtaget porten er den del af den ventilator, der trækker luften ud af badeværelset.
6

Bor et hul i hvert hjørne af pladsen, og skære gipsvæg med en bajonetsav , ved hjælp af boret huller som et udgangspunkt. Hold panelet på plads, som du skærer den sidste side, så det ikke rives væk og beskadige tilstødende område af gipsvæg. Hvis du ikke kan sikkert skære den sidste side med bajonetsav , brug en gipsvæg oplevede i stedet.
7.

Kør et elektrisk kabel mellem dit hjem vigtigste elektrisk felt og placeringen af ​​ventilatoren i loftet . Skub kablet gennem den leverede ledning .
8

Gå ind på loftet . Tag låget af klemkassen på ventilatoren boliger, som er der, hvor ledningerne er placeret. Punch ud knockout hul ( det forsænkede hul) i klemkassen , og skub kablet gennem knockout hul. Slut ledningen til klemkassen med wiren møtrik .
9.

Forbind ledningerne fra blæseren til ledningerne fra det elektriske kabel , der fører til din vigtigste kasse med plastik stik hætter. Tilslut sort til sort, hvid til hvid, og grøn til grøn. Tuck den vride tilbage i samleboks og udskifte dækslet.
10

Forlæng beslagene ud fra blæseren huset, indtil de når frem til strøerne . Vedhæfte dem til strøerne med 1 1/2-inch rustfrit stål drywall skruer .
11

Vedhæft en cirkulær kanal til adapteren på siden af ​​udluftning boliger og wrap metallisk gaffatape omkring leddet til sikre det.
12

Slut fleksibel kanal til cirkulær kanal med metal gaffatape . Håndter fleksible kanal omhyggeligt , så du ikke river det .
13

Vælg den placering på den udvendige væg for det ydre udluftning . Pick et sted ikke mere end 6 meter væk fra ventilatoren mellem væggen stutterier . Forbores gennem væggen til ydersiden.
14

Gå udenfor og klatre en stige for at nå den pilot hullet. Bor et hul gennem muren med en 4-tommer hulsav , ved hjælp af pilot hul som en vejledning. Placer en væg kasket mod væggen. Hvis der er nogen huller mellem væg hætte og væggen, skal du installere en gummipakning at forsegle den.
15

Gå tilbage ind på loftet . Stræk fleksible kanal mod hullet i væggen. Vedhæfte den til 12-tommer lang stik kanal med metallisk gaffatape . Skub stikket kanal gennem hullet i væggen. Retur udenfor .
16

Lim en gummipakning på bagsiden af væggen cap med en tyk stribe silikone lim , hvis det er nødvendigt .
17

Skub væggen hætten på enden af stikket kanalen og fastgør det med metallisk gaffatape .
18

Kør en tyk stribe silikone lim langs kanten af ​​hullet. Skub væggen hætten tæt mod væggen og fastgør den til væggen med fire 1 1/2-inch skruer i rustfrit stål .
19

Gå inde i badeværelset og fastgør gitteret til blæseren.

20

Leje en elektriker til at slutte kablet til dit hjem vigtigste elektrisk felt . Dette er en yderst farlig opgave, hvis du ikke ved hvordan man gør det ordentligt, og de ​​fleste kommuner kræver, at en certificeret elektriker gøre dette.
Udluftning Gennem Wall
21 < p > Find loftsbjælker med en stud finderen.
22

Mark placeringen af ​​blæseren ved at køre en skrue gennem loftet eller bore et hul med en 3/8-inch spade bit. Vælg en placering mellem to loftsbjælker i midten af rummet.
23

Tilslut adapteren til kanalen til den side af blæseren kroppen med den medfølgende fingerskrue .
24.

Skær væk loftet gipsvæg langs væggen , hvor du er udluftning af ventilator med en gipsvæg kniv . Hvis det er muligt , skal du gemme den brik , så du kan lappe den tilbage, når du er færdig ; hvis ikke, gøre cut så lige som muligt , så du nemt kan skære en erstatning stykke .
25

forbores gennem ydervæg med en 1/4-inch boret . hoteltilbud
26

Gå udenfor , og find den pilot hul, du boret i væggen. Hvis det er muligt , skal du bruge et referencepunkt synligt på begge sider , såsom et vindue.
27

Bor et hul i væggen med en 4-tommer hulsav , centrering det over pilot hullet.

28

Gå tilbage inde til , hvor du installerer ventilatoren. Anbring blæserhuset mod loftet , og tegn omridset med en blyant .
29

Bor et hul i hvert hjørne af pladsen, og skære gipsvæg med en bajonetsav , ved hjælp af boringer som en udgangspunkt. Hold panelet på plads, som du skærer den sidste side, så det ikke rives væk og beskadige tilstødende område af gipsvæg. Hvis du ikke kan sikkert skære den sidste side med bajonetsav , brug en gipsvæg så i stedet.
30

Kør en elektrisk kabel mellem dit hjem vigtigste elektrisk felt og placeringen af ​​blæseren. Skub kablet gennem den leverede ledning .
31

Tag låget af klemkassen på ventilatoren boliger, som er der, hvor ledningerne er placeret. Punch ud knockout hul ( det forsænkede hul) i klemkassen , og skub kablet gennem knockout hul. Slut ledningen til klemkassen med wiren møtrik .
32.

Skub blæserhuset ind i hullet i loftet. Udvid beslagene ud fra blæseren huset, indtil de når frem til strøerne . Vedhæfte dem til strøerne med 1 1/2-inch rustfrit stål drywall skruer
33

Forbind ledningerne fra blæseren til ledningerne fra det elektriske kabel , der fører til din vigtigste kasse med plastik stik hætter. Tilslut sort til sort, hvid til hvid, og grøn til grøn. Tuck vride tilbage i samleboks og udskifte dækslet.
34

Mål afstanden mellem stikkontakt på ventilatorhuset og hullet i væggen.
35

Skær en længde på kanal til at passe mellem ventilatorhuset og hullet i væggen med en nedstryger .
36

lim en gummipakning på bagsiden af væggen cap med en tyk perle af silikone lim .
37

Gå udenfor til hullet i væggen og skub væg hætte på enden af ​​stikket kanalen og fastgør det med metallisk gaffatape .
38

Kør en tyk perle af silikone lim langs kanten af ​​hullet. Skub væggen hætten tæt mod væggen og fastgør den til væggen med fire 1 1/2-inch skruer i rustfrit stål .
39

Fastgør cirkulær kanal til adapteren på siden af ​​aftræk boliger og wrap metallisk gaffatape omkring leddet for at sikre det .
40

lappe huller i loftet ved at knytte stykker af drywall med fugemassen og gipsvæg tape .
41

Fastgør gitteret til blæseren.
42

Leje en elektriker til at slutte kablet til dit hjem vigtigste elektrisk felt . Dette er en yderst farlig opgave, hvis du ikke ved hvordan man gør det ordentligt, og de ​​fleste kommuner kræver, at en certificeret elektriker gøre dette.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com