# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Hampton Bay 191-707 Monteringsvejledning
Mange hjem har loft fans allerede installeret for bedre luftcirkulation. Problemet med mange loft fans er, at de opererer på en enkelt væg switch , der leverer strøm til hele fan. Dette betyder, at lyset og ventilator begge er kontrolleret af den samme kontakt. Hampton Bay 191-707 fjernbetjening kan du styre lyset adskilt fra blæseren. Du kan endda styre blæseren hastighed fjernadgang uden at skulle nå op og trække kæden. Ting du skal
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for hovedafbryderen på din el- boks for at sikre, at ingen strøm går til vægkontakt eller til ventilatoren.
2

Fjern loftet fan baldakin fra monteringsbeslaget , der forbinder det på loftet, ved hjælp af en skruetrækker . Har en ven understøtte fan , mens du afbryde alle ledninger fra blæseren og sætter den ned.
3

Sno grønne fan ledning omkring den nøgne forsyningsledning og sno dem sammen. Brug en ledning hætte til at sikre ledningerne sammen .
4

Tilslut den sorte og hvide ledninger fra loftet individuelt til de sorte og hvide ledninger på modtagerenheden mærket " AC IN ". Brug ledning hætter at sikre dem.
5

Har en ven understøtte ventilatoren og forbinde de hvide og sorte ledninger på modtageren mærket " TO MOTOR " til de respektive sorte og hvide ledninger på blæseren. Brug ledning hætter at sikre dem.
6

Tilslut den blå receiver ledning mærket " for lette " til den blå ledning i blæseren. Brug en ledning hætte til at sikre ledningerne sammen .
7

Skub modtageren op i loftet og geninstallere blæseren til monteringsbeslaget .
8

Tænd vigtigste kontakten på din elektriske boks .
9.

Installér et 9V batteri i fjernbetjeningen og teste dets funktion.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com